martolinka
Mama i nie tylko :-)
a czy ta zielona nie narozrabiała cos swojego czasu w zyciu? bo tak Twoja tesciowa cos tam jej przygadywała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
nie ja wypraszam sobie, ja tam wzielam sobie mojego brata i tej wersji sie trzymamEtna i ty taką na chrzestną wziełaś?
a czy ta zielona nie narozrabiała cos swojego czasu w zyciu? bo tak Twoja tesciowa cos tam jej przygadywała![]()
nie ja wypraszam sobie, ja tam wzielam sobie mojego brata i tej wersji sie trzymam
Mama... i jak w nowym mieszkanku z mężem przy boku???????????????? ;D
Zmykam odprężać się ;D
mlodemu zawiesilismy jedna zasłone bo drugi koniec karnisza odpadł znaczy sie ten uchwyt......hahahaha ja nie wiem jak oni to montowali ale myslalam ze padne
jutro D. musi to na nowo przywiercić, coraz bardziej wyglada to na dom
worki z ciuchami zniknęły...teraz musze sobie tylko w szafkach poukładac....no i dopieszczac mieszkanko...a tu stół do kuchni z krzesłami, zasłonki, drzwi do szafy przesuwanej, to komoda z lustrem na przedpokój, a to żyrandol...takie tam urzadzanie dla mnie same przyjemnosci - dla meza nie bardzo bo mu konto bedzie pustkami świecic hahaha
z mezem tez fajnie w koncu w komplecie...młody jak go zobaczy po pracy to nawet do kibelka za nim szoruje i wielki ryk jak mu z oczu zniknie....a ja niby jak siade o tej 20 to nogi mi do tyłka właza ale jestem zadowolona :-) i tej wersji sie bede trzymac 

Haha, na matkę chrzestną?![]()
młody własnie wciagnał mleczko a ja jak to czasem bywa nie mogę zasnąć.