reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Mama... i jak w nowym mieszkanku z mężem przy boku???????????????? ;D
Zmykam odprężać się ;D

A super dziekuje :-D mlodemu zawiesilismy jedna zasłone bo drugi koniec karnisza odpadł znaczy sie ten uchwyt......hahahaha ja nie wiem jak oni to montowali ale myslalam ze padne :-D jutro D. musi to na nowo przywiercić, coraz bardziej wyglada to na dom :-p worki z ciuchami zniknęły...teraz musze sobie tylko w szafkach poukładac....no i dopieszczac mieszkanko...a tu stół do kuchni z krzesłami, zasłonki, drzwi do szafy przesuwanej, to komoda z lustrem na przedpokój, a to żyrandol...takie tam urzadzanie dla mnie same przyjemnosci - dla meza nie bardzo bo mu konto bedzie pustkami świecic hahaha:happy2: z mezem tez fajnie w koncu w komplecie...młody jak go zobaczy po pracy to nawet do kibelka za nim szoruje i wielki ryk jak mu z oczu zniknie....a ja niby jak siade o tej 20 to nogi mi do tyłka właza ale jestem zadowolona :-) i tej wersji sie bede trzymac :-p:-p

Dziunka i jaki tort bedziesz robila? i kiedy impreza?

Kilolku ty to masz sie z tymi butami eh ;/ to jakie dzieciaczki teraz rozmiar maja?

u mnie z siostra super kontakt mamy ... jednak widzimy sie pare razy do roku i zazwyczaj w okresie od maja do wrzesnia :/ no i na swieta... i tyle tez widze ja swojego chrzesniaka a ona swojego <Pawelka> :) co do chrzestnego to jestem mega zaskoczona jest nim brat meza i nigdy nie bylo widac po nim wiekszej sympati do dzieci a tu szok :o ... Paweł widzac wujka leci z rękoma w górze :o zeby na raczki wujek wzial :) cos boji sie zostac sam na sam z nim w sensie pilnowac :D to w inny sposob wynagradza to :D

a ja dzis meza o głodzie przetrzymałam :d i co? i kuchnia swieci ;P zabawki poukladane ;P hihi

JA, na szczęście, na matkę chrzestną Olafa nie mogę narzekać, może być to kwestia dojrzałości.

Mama_Marcela gratuluję mieszkanka :)
Uleńka, fajnie, że remont się kończy! Nienawidzę remontów.

ktoś mi potowarzyszy?:-D młody własnie wciagnał mleczko a ja jak to czasem bywa nie mogę zasnąć.
u nas wiało całąnoc okropnie , leje jak z cebra:baffled:
dziubasku zgodzę się , ze jest to kwestia dojrzałości. Ale jak wiemy dojrzałość nie ma nic wspólnego z wiekiem:tak:

reklama
cześć laseczki u nas szaro buro i śpiąco... kawkęsobie własnie robię bo padam na pysk

dziunka nowy avatar?? schudłaś po buzi bardzo
za brata 3mam mocno kciuki, młody chłopak da radę

kilolku tak to z dzieciakami bywa studia bez dna....

mamaImarcel ale ci zazdroszczę ja uwielbiam urządzać kupować etc etc

Do góry