Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny współczuję Wam tych skurczy - trzymajcie się !!
Violett - wyobraź sobie że Twój kot to wielki pies obronny Od razu będziesz miała lepsze samopoczucie
Znowu cos namieszalam w kompie i pomieszaly mi sie literki....
Violet wlacz jakas muzyke i w dzien sie nie stresuj, moze to jednorazowa akcja. A powiem ci klucie po skuczach mialam wczoraj calz dzien i dzis tez, czytalam w necie ze to skracajaca sie szyjka lub przygotowywania.. Chcialabzm to drugie
Agrafka niewiem co ci poradzic, ja mialam co 2min bolesne, potem co 7 i w koncu o 15+20 i nie pojechalam do lekarza. Niewiem czy dobrze.... Wiec dla wlasnego spokoju moze ty jedz
dzwoniłam do mojej lekarki i powiedziała, że jak się znów powtórza to mam niezwłocznie jechać. teraz mam leżeć cały czas.
Coś te dzieciaczki nasze pchają się na świat szybciutko Violett- ja pierdziele, zaraz bym miała wkręty, ze to jakieś duchy, w nocy wyobraźia płata nam figle, u teściowej było podobnkie, okazało się, że to szczury
Moja lekarka tez mi ciągle mówi, żebym jak najmniej czytała na internecie bo sie tylko nakręcam niepotrzebnie, ale cóż poradzic że człowiek ciekawy i niecierpliwy na swoje nieszczęście.