reklama

Listopad 2010

Wiecie co, właśnie stwierdziłam że mi odwala.
Umyłam płytę mojej kuchenki szczoteczką do zębów, bo wydawało mi się że gąbeczką się nie doczyściło, a potem wyszorowałam wszystkie kafelki w kuchni.
Teraz wywiesiłam pranie i się cieszyłam że tak ładnie pachnie...
Przedtem napisałam posta ale mi się skasował.....tak na szybko napisze tylko ze małż gotował wczoraj obiad i kolację, i zostawił taki syf w kuchni że myślałam że padnę jak dzisiaj rano weszłam zrobić śniadanie.
Z dzisiejszego odpoczywania nici, bo mnie nosi, więc idę jeszcze odkurzyć piętro.

reklama
daissy - dzieki, może ten moj spryciarz gin o czyms zapomnial, bo ja tylko na początku jak robilam badanie grupy krwi to bylo napisane że brak przeciwciał, a później to już mi nie kazał nic robić - dziwne to troche. Jak coś sie dowiesz wiecej to bede wdzieczna za relację.

Violett ja czekałam 5 dni ale to dlatego, że weekend był, wieć jak w sobotę wyszedł wynik to dopiero w pon był do odebrania. A to musisz mieć wizyte umówioną? Bo ja sama zanosiłam wymaz...

Dziś znów sama będe cały dzien..ehhh...

35. tydzień
MAMA
Skóra na twoim brzuchu jest już bardzo napięta, ale ma to swoje zalety. Pewnie nieraz śmiejesz się na widok wypukłości przesuwających się pod jej powierzchnią. Ucisk w dole brzucha mógł się nasilić – to normalne, gdy zwiększa się nacisk płodu na dolny odcinek macicy. Jeśli zagrażał ci poród przedwczesny, możesz już odetchnąć. 99 proc. dzieci urodzonych w 35. tygodniu ciąży jest w stanie przeżyć poza macicą bez poważniejszych problemów.
Ale mnie podbudował ten tekst :)

Ania moj P tez chciał isc, ale drzwi sa zabite dechami wiec musiałby je wyłamać, co się wiąże z pobudzeniem sasiadów. Ale jak by sie uparł zeby isc to poszłabym z nim bo sama bym go nie puscila. Ale teraz rozmawialam z nim przed tel i powiedzial ze wejdzie tam jak wroci z pracy.

Dziewczyny w Carrefour'ze jest promocja. "Kasa wraca jak bumerang" i sa pampersy premium care za 42,98 ale powiedzmy oddaja 20 zł. Tzn daja drugi paragon na ktorym jest bon na 20 zl ktory mozna w listopadzie wykorzystac. Wiec wychodzi ze pampersy sa za 22,98.

Aduska tak musze byc umowiona, bo to w innej przychodni sie robi i wyniki wysylaja potem do mojego gin

Hej :)

U mnie po pierwszym weekendowym zjeździe na uczelni. Było lepiej niż to sobie wyobrażałam :)
Dzisiaj o 15 wizyta u gina, liczę na to, że zdejmie mi już ten pessar.. bo normalnie miał to zrobić 13. Ale po co mam dwa razy jeździć i płacić..

Skurcze są, ale niewielkie. Twardnienie brzucha dosyć regularnie.. W nocy obudził mnie taaaaki skurcz, że sie popłakałam. Ale był tylko jeden..

Trzymajcie kciuki za udaną wizytę :)

Witam w nowym tygodniu :)

Ja mam rozne czarne mysli i dolki, ale nie az takie zeby plakac, na D tez raczej sie nie odbija, my w ogole nigdy sie nie klucimy wiec i teraz jest ok, tylko jego postawa caly czas byla taka pewna i optymistyczna.. a wczoraj cos zaczal mowic, ze sie boi troche jak to bedzie byc tata.. ze osoba za ktora sie jest odpowiedzialnym i ze sie pozmienia.. wiem, ze takie mysli sa normalne.. ale wolalam jak mi mowil, ze damy rade i bedzie wszystko ok :)

Trusia77 jak ci sie namiesza na klawiaturze z i y to kliknij "ctrl + shift" i powinno sie odkrecic.

Co do tego ze internet nakreca i jest zly to sie zgadzam.. ale jestem uzalezniona i nie ma dla mnie juz nadzieji hihi..

joasia79, najlepsze jest leniuchowanie jak Twoj facet tez zostanie w domu :) ja jestem taka okropna, ze swojego skusilam w tamtym tyg, zeby zadzwonil do pracy ze sie zle czuje - 2 dni :D

podgrzybek, ja wypralam ubranka do 3 miesiecy i schowalam do komody, a wieszke (chociaz nie mam ich za duzo) schowalam w innym pokoju i nie pralam jeszcze.

daissy_, brrr ja sie nietoperzy boje - chociaz tak na prawde to nie mialam nigdy z nimi bliskiego spotkania..

Amerie, zapraszam na sprzatanie do mnie, bo ja z jednej strony mam ciagle mysli, ze przydaloby sie to czy to zrobic, a z drugiej to mi sie nie chce, jak pomysle ze umyje np pol okna i bede miala zadyszke.. :)

ixidixi, kciuki zacisniete :)

Ja dzis czuje sie dobrze ale wczoraj caly dzien mialam brzuszek twardy i jak posiedzialam chwile i wstalam, to wszystko mnie na dole bolalo.. troche sie podlamalam, ze jak tak juz mi do porodu zostanie to masakra bo ledwo chodzilam ale jak pisalam.. dzis lepiej.. uf :)

co do mitów z internetu, to jestem zdania, że nie należy się identyfikowac z każdym problemem, że "ja mam na pewno to samo" Każdy przypadek jest inny.

A ja z tego wszytskiego zapomniałam, że mamy 2gą rocznicę ślubu dziś :-)

reklama
Hej dziewuszki ;)
U nas wszystko wporządeczku-jedynie mam problemy ze spaniem...cierpię ostatnio na bezsenność ;/
do tego coraz to bardziej jest mi w nocy nie wygodnie-kręcę się,ciągle zmieniam pozycję,ale nic nie pomaga...nawet to,że z każdej strony obkładam się poduszkami ;)
Ostatnio miewam także humory,ale mój mężuś dzielnie je znosi-pewnie do czasu ;)

U nas wkońcu remoncik dobiegł końca-wczoraj mężuś przykręcał kontakty,roletę,karnisz,kinkiety itp. Dzisiaj od rana był pan i wyprał nam dywany w pokojach-wyglądają jak nowe i tak świeżo pachną ;D

I co najważniejsze z dnia dzisejszego to to,że przyjechała dzisiaj furka dla naszego Synusia-jak mężuś po pracy złoży go w całość to napewno się Wam pochwalę na odpowiednim wątku ;D ;D
Lista zakupów wyprawkowych już prawie jest zamknięta...
Teraz tylko muszę się zabrać za prasowanie i układanie ciuszków i wszystkiego dla naszego szkraba ...

Miłego dnia dla Was dziewczynki-obyśmy wszystkie do terminów "zapakowane" wytrzymały ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry