reklama

Listopad 2010

hej dziewczyny! :) ja juz nie spie od 6, ale bylam zajeta rozpakowywaniem paczek bo kurier pare rzeczy przywiozl.

a ja zdecydowalam ze do mycia nic nie biore do szpitala :P prysznic wezme sama woda, Mala bedzie czula caly czas moj zapach, a wykape sie juz w domu tak porzadniej, pozatym nie zamierzam zostawac w szpitalu niewiadomo ile ;)

lece sie pakowac, jutro przeprowadzka a jeszcze wszystko nie jest popakowane - wczoraj mama mi przeszyla zaslony jeszcze do pelni szczescia potrzeba mi zeby ktos zamontowal karnisz w drugim pokoju :D

swietnie ze Ixi ma juz porod za soba :):):)

reklama
Ale czy to faktycznie działa..? Myślałam że jest bardziej przereklamowany niż skuteczny

Moja znajoma robiła tak z tą butelką jak pisałam i mówiła, że naprawdę super i bardzo pomogło. Dziewczyny z którymi leżała na sali tak robiły i wszystkie z buteleczkami chodziły siusiu:) Ja bym zalecała zabrać, bo to przecież dużo miejsca nie zajmuje, a skoro ma tak pomóc to dlaczego nie spróbować. Ja akurat mam CC więc mi nie będzie potrzebne, ale w innym wypadku na pewno bym tak zrobiła.

aduska-właśnie nam zależało tylko na tym, żeby blisko rynku było- a warunki to tam nieważne bo i tak noc tylko tam spędzimy- ważne że tanio i blisko:) i cud że wolne było:)

Ostatnia edycja:
A jak nie ma sie naciecia ani pekniecia (moje marzenie) to tez stosuje sie tantum rosa? Ile dni mniejwiecej wtedy ma sie obolale krocze?

I czy tantum rosa mozna przygotowac sobie duzo wczesniej i spakowac? Bo u mnie w szpitalu raczej nie dostane gotowanej wody, tylko wode z maszyny i herbata z maszyny.. to nie chce kombinowac tylko juz rozrobione wziac ze soba.

Elzu- nie wiem czy można rozrabiać wcześniej :/ Ale zawsze możesz zabrać buteleczkę z wodą i w szpitalu sobie poprostu dosypać saszetkę do tej wody. Jak się nie ma nacięcia to też podobno pomaga, bo przecież tam "na dole" wszystko obolałe...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry