reklama

Listopad 2010

Dziewczyny jak to jest, kiedy ciążę uznaje się za donoszoną, po skończeniu 36 tyg., czy po zaliczeniu 37 tyg.?

Po skończeniu 37, ale już w 36 dziecko ma szanse sie urodzić bez objawów wcześniactwa.

W temacie pępkowego, to u nas będzie. Ale zapowiedziałam mojemu mężowi, że to dla niego ostatnia szansa, zeby się tak konkretnie napić. Potem alkohol tak, ale tylko tyle, żebyśmy oboje byli zawsze w stanie zaopiekować się dzieckiem.

reklama
Kochane, ja już po wizycie i trochę się pozmieniało, po długich konsultacjach chyba jednak cc... Nie jestem tym zachwycona, ale dobro Leosia najważniejsze. Wszystko opiszę w odpowiednim wątku.

Lile - Bernard to piękne imię i nie ukrywam, że było jednym z moich faworytów obok Igora, Borysa i oczywiście Leonarda :-)

W związku z tym zapowiada się, że Leoś będzie z nami już 26 października :-) nie mogę się doczekać...

Ja zaraz zadrapię się na śmierć chyba, jeszcze w sobotę pisałam że u mnie cholestaza nie objawiała się bardzo, za to dzisiaj apogeum jakieś, siedzę i się drapię cały dzień, mam już wszędzie czerwoną skórę.
A wyniki z dzisiaj znowu złe, cholestaza rośnie, w środę mam się stawić w szpitalu, ale do środy to ja będę cała w strupach chyba.
Wskoczę do wanny, może pomoże....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry