reklama

Listopad 2010

reklama
Joaś-Ja dopiero kończę 36tydzień.Tak więc spoko bez paniki.Szczerze podziwiam Cię.Piąte dziecko to dość już spora gromadka.Nie dziwie się że nie masz czasu bo sporo pracy masz przy dzieciaczkach.Ja chciałabym tylko mieć trójkę dzieci.Zobaczymy co z tego wyjdzie:-D

Hej kochane, a ja mam problem. Otóż szczepionka, którą chcę kupić na WzWB czyli EngerixB jest nigdzie niedostępna w tej... Jeleniej Dziurze. Ech... masakra.

A tak poza tym pierwszy śnieg spadł u nas w Karpaczu... Biało za oknem.

Holly a jak szukałaś tej szczepionki? Dzwoniłaś do aptek czy jak?

A jeżeli ją zakupisz to po prostu zabierasz ze sobą do szpitala i oni tam używają Twojej szczepionki?
A i ile dawek ma ta szczepionka? Przyjmowana jest tak samo jak 'tradycyjna'?
Dzieki za odp:)

Hej dziewczyny, trochę mnie nie było, nie jestem wstanie tego nadrobić, przeglądnęłam ale ciężko się skupić. U mnie nieciekawie, mam bliską osobę z rodziny w szpitalu i wszystko wskazuje na to że już z niego nie wyjdzie, stres, strach nie służy ciąży więc staram się jakoś trzymać, ale na komputer nie ma czasu. W weekendy mam znowu szkołę od rana więc pewnie będę wymęczona. Skurcze już są dokuczliwe i opuścił mnie optymizm przedporodowy zaczyna się mała panika, u Was pewnie to samo :-(... Trzymajcie się cieplutko

hej marudy!;-) wszystkie od samego rana tylko smutaja :-p

ja wczoraj zostalam zapakowana do lozka jak moj wrocil z pracy i tak sobie pospalam od 11 wieczorem do 10 rano :sorry2: 2 razy tylko na siku wstawalam.

wczoraj byla taka fajna data dla malenstwa na urodziny: 20.10.2010 :-p ale nici z tego

w sobote moj T. ma urodziny, jesli Mala zawita w weekend to moj T. juz nigdy nie bedzie mial normalnych urodzin - zawsze bedziemy je spedzac razem w McDonaldzie albo w czyms podobnym :-D:-D

reklama
Dzień dobry dziewczynki :)

Zgadzam się z tym, że piszecie jak burza. Nie zaglądałam tu od wczorajszego popołudnia i już ledwo nadrobiłam :D Dzisiaj idziemy z Ukochanym na sesję brzuszkową na 17, już nie mogę się doczekać :D

Życzę Wam dobrego nastroju i przyjemnego dzionka :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry