reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Anbar - piękny opis porodu, a imię syneczek ma cudne. Mi bardzo się podobało, ale M się sprzeciwił, więc będzie Arturek :-) Wracając do Twojego porodu, to fajnie, zę oksy na Ciebie bólowo nie działała, jak dostawałam oksy, to ból skręcał a skurcze max na poziomie 60... Dzielna babka z Ciebie. Wysłałam kiedyś Ci wiadomość na prv, czytałaś po powrocie?
Karcia396 - witaj! dlaczego obawiasz się zwapnienia? Jakieś uzasadnione obawy??

Dziewczyny, jestem wspaniała :-D :-D :-D Zaczęłam NAPRAWDĘ pakować torbę do szpitala!!! Zaznaczam: zaczęłam :-D

reklama
Dzieki dziewczyny za rade jednak moj Marcin dobrze myślał ;) to pierwszy spacer przesuniemy po tygodniu lub dwóch wyjdziemy bo teraz jest troszke chłodnawo u nas
Elzu gratuluje Juleczka ;)
i reszcie mam też gratuluje czekamy na reszte listopadowych dzieciaczków ;)

Joaś , bo naczytałam się w internecie , że takie łożysko może w każdej chwili przestac funkcjonować. Dwa tygodnie temu lekarz stwierdził 3 st dojrzałości i że jest zwapniałe. Moja lekarka powiedziała , że dziecko powinno wytrzymac. A ja jej nie ufam jakos... Niewiem , może ktoraś z was tak miała albo ma? Moze nie potrzebnie się strsuje... Dzisiaj jeszcze wyszło mi białko w moczu:(

Witam dziewczyny...

U mnie nic sie nie dzieje...a juz tak bardzo bym chciala...
Jezeli chodzi o przytulanki po tym jak odejdzie czop to chyba nie ma przeciwskazan...na SR polozna powiedziala ze jak zaczna sie skurcze to wtedy najlepiej sie poprzytulac...

Karcia, zawsze mozesz podjechać do szpitala, w którym masz rodzić, powiedzieć że masz skurcze, obejrzą Ciebie, wyniki i zadecydują... Może zrobia Ci kolejne usg...

efinka, grudnióweczka- u mnie też nic...Wcześniej skurcze i twardnienia ok. 10 na dobę a teraz ciszaaaa;/

Witaj Karcia!

Oczywiście pozdrowie Amerie:)

Elzu super że jesteś! a z karmieniem pewnie się unormuje na dniach!

Holly- Leoś już 2 tygodnie! jak ten czas leci:)

Ja tez juz zakupach i oplaceniu rachunkow. Portwel znowu chudszy o pare stowek. No coz jak trzeba to trzeba.
Pogoda beznadziejna a ja dorownuje jej moim samopoczuciem, glowa mi peka, chyba dostaje goraczki;/ Zjadlabym cos dobrego ale nie mam sily stac przy kuchni. ehh..

Ja tez juz zakupach i oplaceniu rachunkow. Portwel znowu chudszy o pare stowek. No coz jak trzeba to trzeba.
Pogoda beznadziejna a ja dorownuje jej moim samopoczuciem, glowa mi peka, chyba dostaje goraczki;/ Zjadlabym cos dobrego ale nie mam sily stac przy kuchni. ehh..

Uploaded with ImageShack.us
Moja mala Vanesska 5 dniowa

reklama
Do góry