Trusia77
Fanka BB :)
JOAŚ ciebie przepuścimy w kolejce 
ANBAR 16g, powtórze - szacun, ale nie dość że tutaj wpuszczałaś w kolejkę to jeszcze w szpitalu czekałaś na odpowiedni moment
Witamy młode mamy w domkach, ale macie fajne, a my czekamy na szyjki, czopy, skurcze itp pamiętacie jeszcze?
)
Fajnie że tyle na "po 20tym" będziemy przeć wspólnie hehe.
Kiedy jest pełnia w listopadzie? Post 26go nie?
ANBAR 16g, powtórze - szacun, ale nie dość że tutaj wpuszczałaś w kolejkę to jeszcze w szpitalu czekałaś na odpowiedni moment
Witamy młode mamy w domkach, ale macie fajne, a my czekamy na szyjki, czopy, skurcze itp pamiętacie jeszcze?
Fajnie że tyle na "po 20tym" będziemy przeć wspólnie hehe.
Kiedy jest pełnia w listopadzie? Post 26go nie?
Myslalam ze potrwa to kilka godzin i jak zwykle mnie przytuli i bedzie ok. A to juz 3 dzien. Przedwczoraj plakalam przed snem, a on widzial i nic. Wiec zaczelam plakac jeszcze bardziej, ze widzi i nie zareagowal. No i na koniec jeszcze bardziej zaczelam plakac- juz z bezsilnosci, bo zdalam sobie sprawe ze moj stres wplywa na dziecko, a ja nie umiem sie uspokoic i nad tym zapanowac. Wczoraj bylo to samo. Omijaliśmy sie bez slowa od 18 do 22. W lozku znowu zaczelam sie mazać i znowu nie umialam sie uspokoic. A on sobie spokojnie zasnął. W nocy przez sen polozyl mi glowe na ramieniu i tez sie poplakalam