Witamy się środowo,
Dzień miałam pracowity dlatego dopiero teraz się odzywam. Fajnie, że tak dużo piszecie, uwielbiam was czytać
Joaś - dziękuję serdecznie za informacje o smoczku. Kupiłam uspokajacza jeszcze przed porodem, ale jakoś nie mogłam się zdecydować na podanie go, bo wszyscy powtarzali, że zaburza laktację, że trudno oduczyć, ale skoro doświadczona mama mówi, że można

Poza tym dzisiaj jak się obudziłam w nocy i zajrzałam do łóżeczka to mała spała z kciukiem w buzi.
Eve - ja zaczęłam werandować Zosię jak skończyła tydzień, na spacerek pierwszy poszła jak skończyła dwa tygodnie.
Echoo - super, że już jesteście w domq
Aniu - nie bądź uparciuchem, to na pewno źle wpływa na Haneczkę. Powiedz mężusiowi, że stanowczo żądasz przeprosin.
Holly - jak ja Ci zazdroszczę tych przytulanek, u nas nie ma szans na nie jeszcze przez 4 tygodnie, bo wysłałam wczoraj męża do mojego ginekologa, żeby wypełnił kwitki na becikowe i sobie mężczyźni porozmawiali od serca i mój mąż dostał kategoryczny zakaz dotykania mnie przez 6 tygodni i dopilnowania żebym po 8 tygodniach się zgłosiła do kontroli i bardzo wczuł się w rolę
Karcia - witam serdecznie, ja miałam termin na 13. XI

Elena - witaj