dzięki podgrzybku właśnie Kopernik ma teraz kiepską opinię, a tam pracuje mój ginio i sama nie wiem, mieszkam poza Krakowem i musiałabym się przebic koło makro a tam teraz masakra i tak kombinuje gdzie będzie najbliżejAbiola - ja się wybieram do Rydygiera, bo z wizyt w szpitalu i opinii koleżanek jest naprawdę w porządku. Nie ma konieczności opłacania położnej, takie wszystkie pomocne że szkoda kasy.Tutejsze dziewczyny wybierały jeszcze Ujastek, chyba też Siemiradzki. I bardzo dobre opinie słyszałam o Żeromskim. A od Kopernika trzymaj się z daleka.
reklama
Witam wieczornie
ja mam dalej skurcze, już nawet zaczelismy liczyc czas, przez jakis czas byly co 6-7min, czasem nieregularne, byla kąpiel ale one dalej takie same. Nie są bolące ale nieprzyjemne. Porodowe niby powinny boleć ale jak czytałam opisy porodów to nie zawsze tak bolą. Myślę że jeśli to będzie już to się jakoś zorientuję.
Dziewczyny, mam linka do zdjęć z naszej sesji brzuszkowej i nie wiem czy tak publicznie wkleić linka. Czy może na priv wysłać jak ktoś będzie chciał obejrzeć?
ja mam dalej skurcze, już nawet zaczelismy liczyc czas, przez jakis czas byly co 6-7min, czasem nieregularne, byla kąpiel ale one dalej takie same. Nie są bolące ale nieprzyjemne. Porodowe niby powinny boleć ale jak czytałam opisy porodów to nie zawsze tak bolą. Myślę że jeśli to będzie już to się jakoś zorientuję.
Dziewczyny, mam linka do zdjęć z naszej sesji brzuszkowej i nie wiem czy tak publicznie wkleić linka. Czy może na priv wysłać jak ktoś będzie chciał obejrzeć?
Trusia77
Fanka BB :)
Wpadam życzyć dobrej nocy
Po kąpieli i godzince leżenia czuję się lepiej i mogę wstawać bez problemu. Widocznie się "przerobiłam"
Goncia kurcze czekasz i czekasz na te skurcze, jak Agatakat niedawno, oby się rozkręciło
Lasotka to trzymamy kciuki, daj nam znać co i jak.
Co do kapturków, sprawa indywidualna, np. moja siostra tak karmiła ale potem jej syn inaczej nie umiał ssać i przeszła szybko na butlę, innym bardzo pomaga na początek. Wiem, że brodawki samoistnie się wydłużają podczas karmienia i potrzeba na to cierpliwości
Po kąpieli i godzince leżenia czuję się lepiej i mogę wstawać bez problemu. Widocznie się "przerobiłam"
Goncia kurcze czekasz i czekasz na te skurcze, jak Agatakat niedawno, oby się rozkręciło
Lasotka to trzymamy kciuki, daj nam znać co i jak.
Co do kapturków, sprawa indywidualna, np. moja siostra tak karmiła ale potem jej syn inaczej nie umiał ssać i przeszła szybko na butlę, innym bardzo pomaga na początek. Wiem, że brodawki samoistnie się wydłużają podczas karmienia i potrzeba na to cierpliwości
Ostatnia edycja:
Elzu
agatakat, ja dzis chyba dam na noc troche modyfikoanego, bo bola sutki strasznie.. nie chce zeby mi popekaly.. mam mieszane uczucia bo mleko juz sie pojawia powoli i cyce wielkie i ciezkie.. i wolalabym dac swoje.. szczegolnie ze tak ladnie maly je i pozniej spi.. ale jak mi popekaja to bedzie maskara.. a nakladke kupilam dzis i boli mnie przez nia tez.. :/ dlugo ez przez nia nie jadl bo takie dziwne odglosy wydawal wydawalo mi sie ze lyka powietrze albo cos..
agatakat
elzu mi mleko zaczelo naplywac wczoraj po nocy, a dzis to juz istna powodz.. mysmy juz zaczeli podawac mleko modyfikowane.. i tutaj niespodzianka, Mala je z butelki tylk ow ostatecznosci jak juz zupelnie jest glodna, ona wyraznie woli cyca wiec obalam mit ze jak sei da butelke to potem dziecko nie bedzei chcialo piers..
my mamy problemy zeby ona nie wypluwala modyfikowanego
a moje sutki juz popekaly :-( mam czerwone strupki
gdyby tylko nie te sutki to Mala juz by miala co jesc ode mnie i jakby bylo za malo to bym mogla ja dluzej potrzymac zeby naprodukowala, ale jak ja nie moge wytrzymac z bolu,,, T. mi dzis kupil Lansinoh masc (£10) w aptece i musze powiedziec ze juz po 3 smarowaniu widze roznice
)
licze ze mi pomoze, a kapturkow sie naszukal w 3 aptekach i jak na zlosc nie bylo...
my mamy problemy zeby ona nie wypluwala modyfikowanego
a moje sutki juz popekaly :-( mam czerwone strupki
gdyby tylko nie te sutki to Mala juz by miala co jesc ode mnie i jakby bylo za malo to bym mogla ja dluzej potrzymac zeby naprodukowala, ale jak ja nie moge wytrzymac z bolu,,, T. mi dzis kupil Lansinoh masc (£10) w aptece i musze powiedziec ze juz po 3 smarowaniu widze roznice
licze ze mi pomoze, a kapturkow sie naszukal w 3 aptekach i jak na zlosc nie bylo...
reklama