• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

m3onika co do opuchlizny to powiem Ci ze ja nawet nie zdawalam sobie sprawy jak bylam spuchnieta :) lydki, uda i tylek mialam tak okragle ze myslalam ze po prostu tak przytylam a od razu po wyjsciu ze szpitala widze roznie :) wszystko zeszlo, spodnie wisza na nogach i tylku, zreszta golym okiem widac ze to zeszlo. nie wiem co Ci doradzic z ta druga stopa moze poradz sie specjalisty? ale wiesz daj sobie troche czasu po porodzie :)
ania popieram wypowiedz elzu, bez stanika nie da rady ja tez spie w staniku, bo jak z jednego cycusia sie karmi to z drugiego leci mleko ciurkiem wiec cala koszula jest mokra bez stanika i wkladek.

a co do tego ciekniecia to przed chwila Mala mruczala i slyszalam ja w 'elektrycznej niani' i mleko zaczelo mi ciekna a sutki podszczypywac ;)

edytka84 super ze juz jestescie w domku :) korzystaj z pomocy meza i mamy i wypoczywaj jak najwiecej
holly dobrze ze przynajmniej podchodzisz z humorem do takich 'zarcikow' ;)
joas podziwiam Cie ze jeszcze masz czas na charytatywne zajecia ;)

reklama
W Madurowiczu (drugi raz) . Jestem bardzo zadowolona. Trafiłam na super położną. Wielkim plusem w tym szpitalu są pojedyńcze sale-pokoje z całym wyposażeniem. Oczywiście mąż może być obecny od początku do końca jeśli wytrwa:) Potem sale 3 osobowe lub jedna 6 osobowa. Dzieciątka są przy mamusiach-jeśli jesteś w stanie się opiekować. Do domku puszczają po 2 dobach jeśli wszystko Ok. Jeśli chcesz coś jeszcze się dowiedzieć to pytaj :)

Ja w poniedziałek mam się stawić w szpitalu-w Madurowiczu właśnie-tylko że u mnie będzie cc i w sumie nie wiem czego się spodziewać :(
Może wiesz jak przy cc to mniej więcej wygląda ?? stres ogromny przed tym wszystkim ...

Witajcie :-) wróciłam dziś ze szpitala, narazie nie mam kiedy nadrobic zaleglosci i opisac porodu ,postaram sie jutro. Pokaze Wam Damianka na galerii i uciekam. Gratulacje dla nowych mam!

Ja w poniedziałek mam się stawić w szpitalu-w Madurowiczu właśnie-tylko że u mnie będzie cc i w sumie nie wiem czego się spodziewać :(
Może wiesz jak przy cc to mniej więcej wygląda ?? stres ogromny przed tym wszystkim ...
Samo cc to nie wiem, ale dzidzię "wyjmują" w ok 20min. Potem sale poporodowe są te same. Na pewno dłużej poleżysz niż 2 doby. I będą się bardziej opiekować maleństwem żebyś doszła do siebie. dziewczyny dawały radę :) Nie martw się. Jak masz maleństwo u boku to i ból niestraszny :) powodzenia!!!!!!

Aduśka - mówię, że powiem jak się urodzi, bo co komu po tym, że dowiedzą się, że sie coś zaczęło...

Joaś
tu oczywiście chodziło mi o moją mamę i mamę M. ... a reszta to wiadomo, że zostanie poinformowana dopiero jak się maluszek pojawi:)
Agrafka- fajnie że w domku już:)

reklama
Dziewczyny, podziwiam Was za to, że macie jeszcze siłę skupić się na czymś konkretnym, ja już od dawna nie mam ochoty na zakupy, w ogóle na niczym konkretnym dłużej skupić się nie mogę, co najwyżej po necie pochodzę albo w tv na coś zerknę...Lekcje z dzieckiem starszym odrobię albo z mężem się pokłócę, co mi się zdarza ostatnio raz na dwa dni (przeważnie ja zaczynam ;)).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry