reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

m3onika co do opuchlizny to powiem Ci ze ja nawet nie zdawalam sobie sprawy jak bylam spuchnieta :) lydki, uda i tylek mialam tak okragle ze myslalam ze po prostu tak przytylam a od razu po wyjsciu ze szpitala widze roznie :) wszystko zeszlo, spodnie wisza na nogach i tylku, zreszta golym okiem widac ze to zeszlo. nie wiem co Ci doradzic z ta druga stopa moze poradz sie specjalisty? ale wiesz daj sobie troche czasu po porodzie :)
ania popieram wypowiedz elzu, bez stanika nie da rady ja tez spie w staniku, bo jak z jednego cycusia sie karmi to z drugiego leci mleko ciurkiem wiec cala koszula jest mokra bez stanika i wkladek.

a co do tego ciekniecia to przed chwila Mala mruczala i slyszalam ja w 'elektrycznej niani' i mleko zaczelo mi ciekna a sutki podszczypywac ;)

edytka84 super ze juz jestescie w domku :) korzystaj z pomocy meza i mamy i wypoczywaj jak najwiecej
holly dobrze ze przynajmniej podchodzisz z humorem do takich 'zarcikow' ;)
joas podziwiam Cie ze jeszcze masz czas na charytatywne zajecia ;)

reklama
W Madurowiczu (drugi raz) . Jestem bardzo zadowolona. Trafiłam na super położną. Wielkim plusem w tym szpitalu są pojedyńcze sale-pokoje z całym wyposażeniem. Oczywiście mąż może być obecny od początku do końca jeśli wytrwa:) Potem sale 3 osobowe lub jedna 6 osobowa. Dzieciątka są przy mamusiach-jeśli jesteś w stanie się opiekować. Do domku puszczają po 2 dobach jeśli wszystko Ok. Jeśli chcesz coś jeszcze się dowiedzieć to pytaj :)

Ja w poniedziałek mam się stawić w szpitalu-w Madurowiczu właśnie-tylko że u mnie będzie cc i w sumie nie wiem czego się spodziewać :(
Może wiesz jak przy cc to mniej więcej wygląda ?? stres ogromny przed tym wszystkim ...

Witajcie :-) wróciłam dziś ze szpitala, narazie nie mam kiedy nadrobic zaleglosci i opisac porodu ,postaram sie jutro. Pokaze Wam Damianka na galerii i uciekam. Gratulacje dla nowych mam!

Ja w poniedziałek mam się stawić w szpitalu-w Madurowiczu właśnie-tylko że u mnie będzie cc i w sumie nie wiem czego się spodziewać :(
Może wiesz jak przy cc to mniej więcej wygląda ?? stres ogromny przed tym wszystkim ...
Samo cc to nie wiem, ale dzidzię "wyjmują" w ok 20min. Potem sale poporodowe są te same. Na pewno dłużej poleżysz niż 2 doby. I będą się bardziej opiekować maleństwem żebyś doszła do siebie. dziewczyny dawały radę :) Nie martw się. Jak masz maleństwo u boku to i ból niestraszny :) powodzenia!!!!!!

Aduśka - mówię, że powiem jak się urodzi, bo co komu po tym, że dowiedzą się, że sie coś zaczęło...

Joaś
tu oczywiście chodziło mi o moją mamę i mamę M. ... a reszta to wiadomo, że zostanie poinformowana dopiero jak się maluszek pojawi:)
Agrafka- fajnie że w domku już:)

Joaś, a torbe spakowalas wreszcie? :) Wlasnie mi uswiadomilas ze juz zaraz adwent.. i swieta :) wow ale ten czas szybko leci :)

reklama
Dziewczyny, podziwiam Was za to, że macie jeszcze siłę skupić się na czymś konkretnym, ja już od dawna nie mam ochoty na zakupy, w ogóle na niczym konkretnym dłużej skupić się nie mogę, co najwyżej po necie pochodzę albo w tv na coś zerknę...Lekcje z dzieckiem starszym odrobię albo z mężem się pokłócę, co mi się zdarza ostatnio raz na dwa dni (przeważnie ja zaczynam ;)).

Do góry