He he a ja z JoLĄ ostatnio rozmawiałam i pisałam jej że ma mi sprawić prezent urodzinowy i dziś taka cisza i napisałam jej sms żeby jeszcze przed porodem wszamała ciacho i popiła winem a ona - właśnie urodziłam, jakże się cieszę, no i prezent obiecany 

Dziękuję za życzenia, tak.... 14tka na jedną nogę, jej....
Na ciemieniuchę ostatnio położna przetarła oliwką i wyczesała we wszystkie strony, polecała kąpać w olilatum i jechać oliwka, moja sis np. smarowała masłem, trzeba próbować
A mojej małej łuszczy się skóra na brzuszku, jak wąż zrzuca skóre
Smarujemy oliwką i nic, ale podobno to przejdzie. A dziś sprawiła mi prezent i spała od 10 do 15, a mamusia na mieście, kupiłam sobie portfel i swetr rozpinany żeby się nie rozbierać za bardzo przed ludźmi przy karmieniu
A i żeby zmylić psychę wlałam do kieliszka sok jabłkowy (z wodą) a potem herbatę żurawinową, wiecie jak mi bylo miło 
To teraz została nam Joasia nie? Prawie wyrobiłysmy się w listopadzie, no kilka w X ale i tak ładnie poszło tylko taka rozbieżność między maluszkami, że wy o czymś tam mówicie a zani mnie będzie dotyczyć to ze sto razy się spytam, nie wkurzycie się nie Babeczki
Dziękuję za życzenia, tak.... 14tka na jedną nogę, jej....
Na ciemieniuchę ostatnio położna przetarła oliwką i wyczesała we wszystkie strony, polecała kąpać w olilatum i jechać oliwka, moja sis np. smarowała masłem, trzeba próbować
A mojej małej łuszczy się skóra na brzuszku, jak wąż zrzuca skóre
To teraz została nam Joasia nie? Prawie wyrobiłysmy się w listopadzie, no kilka w X ale i tak ładnie poszło tylko taka rozbieżność między maluszkami, że wy o czymś tam mówicie a zani mnie będzie dotyczyć to ze sto razy się spytam, nie wkurzycie się nie Babeczki