reklama

Listopad 2010

He he a ja z JoLĄ ostatnio rozmawiałam i pisałam jej że ma mi sprawić prezent urodzinowy i dziś taka cisza i napisałam jej sms żeby jeszcze przed porodem wszamała ciacho i popiła winem a ona - właśnie urodziłam, jakże się cieszę, no i prezent obiecany :D:D:D
Dziękuję za życzenia, tak.... 14tka na jedną nogę, jej....

Na ciemieniuchę ostatnio położna przetarła oliwką i wyczesała we wszystkie strony, polecała kąpać w olilatum i jechać oliwka, moja sis np. smarowała masłem, trzeba próbować

A mojej małej łuszczy się skóra na brzuszku, jak wąż zrzuca skóre :) Smarujemy oliwką i nic, ale podobno to przejdzie. A dziś sprawiła mi prezent i spała od 10 do 15, a mamusia na mieście, kupiłam sobie portfel i swetr rozpinany żeby się nie rozbierać za bardzo przed ludźmi przy karmieniu :) A i żeby zmylić psychę wlałam do kieliszka sok jabłkowy (z wodą) a potem herbatę żurawinową, wiecie jak mi bylo miło :D:D

To teraz została nam Joasia nie? Prawie wyrobiłysmy się w listopadzie, no kilka w X ale i tak ładnie poszło tylko taka rozbieżność między maluszkami, że wy o czymś tam mówicie a zani mnie będzie dotyczyć to ze sto razy się spytam, nie wkurzycie się nie Babeczki :D

reklama
No pięknie, Ania i Jola już rozpakowane więc wygląda na to,że tylko ja się ostałam :( U mnie zero objawów więc już się przestałam łudzić,że urodzę przed wywoływaniem.
Ty się Trusia martwisz,że za duże rozbieżności między maluszkami a co dopiero ja będę miała powiedzieć. Mam tylko nadzieje,że dacie mi fory jako ostatniej rozpakowanej i będziecie cierpliwie powielać odpowiedzi które już padały jak będę Was męczyć pytaniami ;-)

JOASIA u Joli chyba też się szybko rozkręciło więc śpij póki możesz, chyba wczoraj z nią pisałam i nic jej nie było, a dziś... tylko niewiem co i jak, mam nadzieję że sn i wszystko w porządku bo więcej nie napisała. A że sama zostałaś to zobacz wszyscy o Tobie pamiętają i będą trzymać kciuki :D

Trusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) Samym wspaniałych chwil z maleństwem zycze :)
Echooo a moze to potówki? Albo trądzik niemowilecy?? Jakie sa?? Jak czerwone to raczej potoweczki a jak takie białe to tradzik

Hej
myślę ze nie potówki bo chyba też by miala w miejscach ktore uwielbiaja sie przegrzewac a nie na głowie. Mysle ze to tradzik co by potwierdziło nawet twoja teorie o kolorze, czyli sa raczej biale (niektore sa naokolo bialego czerwone). Nawet troche zbladły po tym oilatum, ale czuc je pod palcami. Zobaczymy moze przejdzie. Pamietam, ze Jula tez takie miała, ale skleroza nie boli i nic wiecej nie pamietam ;-)

Hej, ja tylko sie przywitam i troche może dziesiaj nadrobie zaległości z tego co naskrobałyście. A tak przy okazji to chyba już udało mi się rozpuścić moje dziecko. Usypia tylko przy cycusiu nawet jak nie je, wiec godzinka obowiązkowo na maminym łonie musi być przy każdym karmieniu. Zastanawiam sie nad smokiem.

echoo- mój mały takie coś miał, i w szpitalu powiedzieli, że to prosaki i że schodzi do 4 tyg życia...może poczytaj o tym...może to to?!

U nas dziś spadł śnieg...zima..brrr:(

reklama
Kurde ciągle gdzieś kliknę i robi się wstecz, nie napiszę chyba...
Echoo moja też ma te krosty - prusaki, znikną spoko, a jak oczka? U nas dalej ropka mimo przemywania
Podgrzybek niezły rekord byś miała co :D Panel-sygn/avatar i wkejasz nowe - chyba tak jakoś było
A LLF... zapomniało mi się... Jeszcze ktoś?

Czy tylko nas zawiało? Pługi pod blokiem chodzą, nie chce mi się iść do sklepu ale ledwo zjadłam śniadanie a już głodna jestem ,dziś jakaś zupa + gotowane kotlety, fuuj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry