reklama

Listopad 2010

kasia_b ja też nie mogę kurczaka. na samą myśl mnie juz mdli. w pierwszej ciąży jeden raz tylko witałam sie z kiblem, właśnie po kurczaczku.
potem jeszcze przez pół roku nie tykałam. teraz powtórka z rozrywki.

reklama
Strasznie mnie dzisiaj boli głowa :-( Drzemka nie pomogła, chyba zaraz wezmę apap.
Ja żadnych witaminek nie biorę. Łykam tylko kwas foliowy i dopochwowo biorę luteinę.
Dzisiaj o 19.30 mam usg, nie mogę się doczekać :-)

Witam!
Inez ja rowniez czesto ostatnio miewam bole glowy, cos jak migreny i lekarz mi polecil apap lub paracetamon. Niby nie sa szkodliwe dla maluszka i jezeli boli mocno lub dlugi to lepiej wzisc jedna tabletke niz sie meczyc.
Mnie mecza rwonie okropne mdlosci...caly dzien...masakra
Pozdrawiam wszystkie listopadoweczki

MagicTur, ja planowałam poczekać do momentu, kiedy zacznę się gorzej czuć ale niestety musiałam się podzielić przed Świętami ponieważ wylądowałam w szpitalu, a teraz jestem na zwolnieniu do końca miesiąca. Chciałam uniknąć plotek i gadania po kątach. I tak zobaczyliby po zwolniemiu. Lekarz pytał się czy zaznaczyć na zwolnieniu B, powiedziłam, że tak bo niby czemu miałabym tracić pieniążki.

ja jeszcze w pracy ogółowi nie powiedziałam, ale wiedzą 2 najbliższe mi koleżanki. czekam na poniedziałkową wizytę. wtedy sie dowiedzą, albo nie. mam jednak nadzieję, ze tak.
poza tym też jestem teraz na zwolnieniu, ale z powodu przeziębienia. lekarz wpisał B, więc kadry zaraz będą wiedziały.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry