reklama

Listopad 2010

Ja karmię tylko piersią i podaję herbatkę pół godziny-godzinę po jedzeniu, nie ma problemów z brzuszkiem, chociaż za wiele ziół w nich nie ma to to kolki zniknęły

reklama
Hipp ułatwiająca trawienie, zaczęłam jakiś czas temu jak mijały dwa dni bez kupki i bez bączków, wieczorkiem była duża kupa i teraz podaję ile wypije i nie ma już żadnych problemów brzuszkowych- odpukać; odstawiłam też krople które podawałam mu na kolki. Za to bąki idą mega :)

Rtyska ja podaję tą herbatkę z HIPPA i mały piję codziennie, dodatkowo podaję z kopru włoskiego, a kolki niestety są, ale nie jakoś mega mocne, no i z bączkami problem, ale jak już zaczną iść to cała seria :)

Na zamkniętym pisałam właśnie że to wcale może nie być zasługa herbatki tylko jego ukł. pokarmowy jest już dojrzalszy i dlatego kolek nie ma :) z czego się ogromnie cieszę bo nie mogłam wytrzymać jak on się tak męczył

Dziewczyny o co to chodzi?rozumiem ze wszyscy sie przeniesli na watek zamknięty?yyy...

moje dzieci pomyliły sobie dzien z nocą.dzis poszły spac o 3.30...lasotka ta Twoja metoda godzinowa działa?a jak np.spia wtedy kiedy powinno wypadac karmienie to co?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny o co to chodzi?rozumiem ze wszyscy sie przeniesli na watek zamknięty?yyy...

Ayla wszystkie są zbyt pochłonięte macierzyństwem żeby regularnie pisać chyba.... nasz Leoś np. od 7 rano do 18 wymaga noszenia na rękach bo inaczej wrzask taki że szok, dopiero dzisiaj zamówiłam chustę bo nawet siku obecnie robię z nim na rękach.
Nawet teraz piszę jedną ręką, a trzymam go drugą.....błagam Boga żeby to był skok rozwojowy bo ja wysiadam :-D

reklama
nie spi w ciągu dnia?

Ani minuty....;-)
A w nocy budzi się co 2 godziny z zegarkiem.
A najlepsze jest to, że ma dość dużą anemię, a dzieci anemiczne powinny właśnie być ospałe, osowiałe i pozbawione apetytu, a mój właśnie na odwrót, żywy jak nie wiem co, ciągle je i to dość duże ilości, no i zero snu w ciągu dnia....
Mam powtórzyć badania, bo lekarzowi ciężko uwierzyć że przy takich wynikach dziecko jest tak żywotne :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry