agrafka_7
Fanka BB :)
Do przedwczoraj był tylko cyc i tak co 3 gdz, terazmój mały ma większe zapotrzebowanie i dokarmiam sztucznym ..Mamusie, które karmią piersią, mam takie pytanko: jak często wołają o jedzonko Wasze maluszki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do przedwczoraj był tylko cyc i tak co 3 gdz, terazmój mały ma większe zapotrzebowanie i dokarmiam sztucznym ..Mamusie, które karmią piersią, mam takie pytanko: jak często wołają o jedzonko Wasze maluszki?
Do przedwczoraj był tylko cyc i tak co 3 gdz, terazmój mały ma większe zapotrzebowanie i dokarmiam sztucznym ..
U nas nie ma reguły. Czasem jest to co godzinę czasem co 3. Ale najczęściej w ciągu dnia karmię co 2-2,5h a w nocy tak średnio co 3-4 godz się budzi i woła jeść.Mamusie, które karmią piersią, mam takie pytanko: jak często wołają o jedzonko Wasze maluszki?
Lasotka, właśnie czytam tą książkę i zamierzam wprowadzić taki rozkład u nas. Powiedz mi stosowałaś metedę wypłakiwania się??/ bo mi się wydaje ona dość drastyczna że tak napiszę.aduska, ja staram się iśc z rozkładem z "jak usypiać dziecko", który to po szczepieniu się rozjechal, ale powoli wraca do normy
karmienie 7, 10, 14, potem troche o 17, o 18 kąpiel, 18,30/19 karmienie do pełna, następne 22.30/23 potem g.3/4 i od początku
z tym że dzisiaj nie udało się z tym o 14 i rozłożyło sia na raty troche 13,30 potem 14 i 15 po ok 8min bo miałyśmy problemy z bączkami :/
a teraz mała śpi. chyba ją wystawię za okno
przetrzymać na herbacie nie da rady bo wrzeszczy
A swoją drogą dlaczego w ogóle podajesz herbatki?