reklama

Listopad 2010

reklama
mysiunia - fajnie, że jesteś - witaj :-)

edytka - współczuję tekstu...

Wiecie co, przez tą odwilż się tak wiosennie zrobiło, mogłoby już tak zostać... A nie, że zejdzie cały śnieg a potem w kwietniu jeszcze będzie sypać...

Dziewczyny, czy jak bierzecie pigułki antykoncepcyjne to bierzecie też asecurele albo jakiś lek tego typu? l

dziekuje za przyjecie mnie do waszego grona..hym..jak wstawic suwaczek:eek:aha moj synak ma na imie wojtus i przy szczepieniu dowiedzialam sie ze wazy juz 5500g:-D efinka moj przyszly maz ma na imie adrian jak twoj synek;-)

Ostatnia edycja:
mysiunia-mam nadzieję ,że dobry facet z Twojego męża ;-)

holly-właśnie się zastanawiam nad tą asecurellą,bo to chyba jakaś nowość i jakoś od niedawna o niej wiem-z reklamy tv tylko ;-)Wiesz coś więcej na ten temat???
Ja to już się chyba pogubię z tymi pigułkami-cilest,skrzypovitę 2x1,fosanic-na zrzucanie kg ;) ... więcej niż w ciąży :-D

co do antykoncepcji, wybralam zastrzyk raz na 3 miesiace..ale przeczytalam na forum ze ten zastrzyk zle reaguje wiekszosc kobiet..ja wzielam dopiero 3 dni temu pierwsza dawke, a wczesniej bralam tez cilest i bylam zadowolona procz skutku ubocznego jakim bylo bolesnosc piersi

Ja to już się chyba pogubię z tymi pigułkami-cilest,skrzypovitę 2x1,fosanic-na zrzucanie kg ;) ... więcej niż w ciąży :-D

Efinka ja siebie z ostatniego okresu ciąży chyba nigdy nie pobiję(mam nadzieję) - łącznie 28 tabletek dziennie i 3 zawiesiny do wypicia :no: a teraz to nawet witamin mi się nie chce łykać, a włosy z głowy lecą że szok....jak odkurzam to wszędzie włosy, a sitko z wanny zatyka się po 1 myciu głowy.

mysiunia welcome i rozgość się :tak:

Amerie-a bierzesz coś na włosy teraz,jakieś witaminki ??
Ja odrazu zaczełąm brać by właśnie uniknąć utraty włosów...
Już kiedyś po odchudzaniu mi zleciało "kupe" i nie chcę powtórki z rozrywki...niemile wspominam lekkie "prześwity" na czubku głowy :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry