reklama
Asia czuje sie dobrze, lepiej niz w ciazy z Marika - o wiele lepiej. Zero mlodsci, zmeczenia, sennosci
A z Marika w ciazy to moglabym tylko spac i spac
Radzimy sobie dobrze bo Mariczka tez jest juz coraz bardziej samodzielna wiec jest ok
Termin mam na grudzien
zreszta chyba tak jak Ty prawda?? Bo u nas tylko 3 tygdnie róznicy 
I bedzie synus
A Ty jak sie czujesz?? Znacie juz plec?
Radzimy sobie dobrze bo Mariczka tez jest juz coraz bardziej samodzielna wiec jest ok
Termin mam na grudzien
I bedzie synus
A Ty jak sie czujesz?? Znacie juz plec?
też bym chciała parkę...:-)
a czy przez nasz wątek przwewinął się już ten link?:
PromoBaby.pl
bo ja to dopiero odkryłam
i jeszcze się zastanawiam nad butami dla Hani do żłobka
http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=3177,
bo podobno slizga się w skarpetach, zresztą juz wkrótce będzie chodzić. Co myślicie?
Wiesz co Asiu, przez tye 85 z przodu Twojego nicka, zawsze go czytałam jako Basia
dopiero odkryłam błąd 
a czy przez nasz wątek przwewinął się już ten link?:
PromoBaby.pl
bo ja to dopiero odkryłam
i jeszcze się zastanawiam nad butami dla Hani do żłobka
http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=3177,
bo podobno slizga się w skarpetach, zresztą juz wkrótce będzie chodzić. Co myślicie?
Wiesz co Asiu, przez tye 85 z przodu Twojego nicka, zawsze go czytałam jako Basia

Ostatnia edycja:
Ja jestem mega zadowolona z tego ze teraz bedzie chłopiec bo własnie super ze parka, a wiecej dzieci juz miec nie bede.
Wczoraj sie smialam z P ze po urodzeniu synka pomyslimy nad jakims anty i bede je brala az do menopauzy wiec kuuupa czasu
Ale chcialam miec 2 i bede miala
Asia a powiedz mi jak reaguja na Ciebie ludzie?? Spotkalas sie z nieprzeyjemnymi komentarzami typu " dopiero co urodzila jedno a juz ma drugie w brzuchu" ja juz pare razy sie natknelam na takie komentarze;/ Tym bardziej ze jestem mloda bo mam dopiero 20 lat a tutaj juz Mariczka ktora ma 8 miesiecy i drugi skarb w brzuszku..
Wczoraj sie smialam z P ze po urodzeniu synka pomyslimy nad jakims anty i bede je brala az do menopauzy wiec kuuupa czasu
Asia a powiedz mi jak reaguja na Ciebie ludzie?? Spotkalas sie z nieprzeyjemnymi komentarzami typu " dopiero co urodzila jedno a juz ma drugie w brzuchu" ja juz pare razy sie natknelam na takie komentarze;/ Tym bardziej ze jestem mloda bo mam dopiero 20 lat a tutaj juz Mariczka ktora ma 8 miesiecy i drugi skarb w brzuszku..
asiulkaa
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki!
W koncu mamy internet, wiec teraz bede czesciej do Was zagladala
Violett moje gratulacje! Czemu sie nie chwalilas wczesniej, ze jestes w ciazy? No i gratuluje parki. Nam tez sie udalo ustrzelic parke, zawsze marzylam, zeby miec chlopca i dziewczynke
Ja podobnie jak i Wy mam dzieciaczki z grudnia i listopada tylko w odwrotnej kolejnosci;-)
I oczywiscie oszczedzac sie musicie maksymalnie jak sie da. Chociaz z doswiadczenia wlasnego i nie tylko jestem zdania, ze jak masz urodzic wczesniej to i tak urodzisz. Ja obydwie ciaze mialam zagrozone jakos od 8 miesiaca. Z synkiem w ciazy wiecej lezalam, bo przeciez nie mialam szczegolnych obowiazkow, a urodzilam 3 tyg wczesniej. Z corka poniewaz nie bylam juz sama, nie moglam sobie na to pozwolic i bylam zdecydowanie bardziej aktywna no i uordzilam 4 dni po terminie.
Lasotka gratuluje zabkow. U nas 2 na dole wyszly prawie 2 miesiace temu i od tej pory cisza
Wasze dzieciaczki juz staja, podejmuja pierwsze proby chodzenia. Moja Zuza sama jeszscze nie potrafi usiasc, nie wspominajac o przemieszczaniu sie. Chociaz jakis tydzien sama sama wstala w lozeczku, ale to byl jeden jedyny raz i jak na razie wieceu sie nie powtorzyl
Nikt jednak nie pobije mojego syna, ktiry zaczal chodzic w wieku 16 miesiecy....
W koncu mamy internet, wiec teraz bede czesciej do Was zagladala

Violett moje gratulacje! Czemu sie nie chwalilas wczesniej, ze jestes w ciazy? No i gratuluje parki. Nam tez sie udalo ustrzelic parke, zawsze marzylam, zeby miec chlopca i dziewczynke

I oczywiscie oszczedzac sie musicie maksymalnie jak sie da. Chociaz z doswiadczenia wlasnego i nie tylko jestem zdania, ze jak masz urodzic wczesniej to i tak urodzisz. Ja obydwie ciaze mialam zagrozone jakos od 8 miesiaca. Z synkiem w ciazy wiecej lezalam, bo przeciez nie mialam szczegolnych obowiazkow, a urodzilam 3 tyg wczesniej. Z corka poniewaz nie bylam juz sama, nie moglam sobie na to pozwolic i bylam zdecydowanie bardziej aktywna no i uordzilam 4 dni po terminie.
Lasotka gratuluje zabkow. U nas 2 na dole wyszly prawie 2 miesiace temu i od tej pory cisza

Wasze dzieciaczki juz staja, podejmuja pierwsze proby chodzenia. Moja Zuza sama jeszscze nie potrafi usiasc, nie wspominajac o przemieszczaniu sie. Chociaz jakis tydzien sama sama wstala w lozeczku, ale to byl jeden jedyny raz i jak na razie wieceu sie nie powtorzyl

Nikt jednak nie pobije mojego syna, ktiry zaczal chodzic w wieku 16 miesiecy....
85asia
Wiesz ja też będę miała parkę. Też nie planuje już więcej dzieci. My się śmiejemy, że mój M się zaszyje. Co do reakcji ludzi to czasem mi się dziwnie przyglądają, bo nie wiedza czy to ciążą czy mi tak po niej zostalo. Mam dość malutki ten brzuszek. Z Olem był duużo większy. Ostatnio na teścia imieninach usłyszałam od takiej starej ciotki, że nic nie słuchudłam po tej ciąży i brzuch mi taki zostal...
No cóż.... Młodości też mi nie można zarzucić, bo jutro kończe 26 lat :-(.
Violet a ludzmi się nic nie przejmoj....

Violet a ludzmi się nic nie przejmoj....
asiulka, syn mojej koleżanki zaczął chodzić w wieku 18miesięcy!!!
Innej koleżanki cora dostała pierwszego żęba w wieku 12miesięcy
Każde dziecko ma swoje tempo.
Moja Hania zaczęła siadać dopiero kiedy najpierw nauczyła sie sama wstawać - jakieś 3tygodnie temu, wcześniej natomiast umiała już raczkować.... Taki to łobuziak, wszystko po swojemu
Innej koleżanki cora dostała pierwszego żęba w wieku 12miesięcy
Każde dziecko ma swoje tempo.
Moja Hania zaczęła siadać dopiero kiedy najpierw nauczyła sie sama wstawać - jakieś 3tygodnie temu, wcześniej natomiast umiała już raczkować.... Taki to łobuziak, wszystko po swojemu
asiulkaa moja córcia też jeszcze stacjonarna. Sama nigdy jeszcze nie usiadła (chociaż w pozycji pół leżącej dźwiga się i rwie do siadania),o wstaniu to jeszcze mowy nie ma. Raczkowania też jeszcze nie załapała,na razie przemieszcza się kręcąc się w kółko i pełzając(najczęściej do tyłu). Do tej pory tylko raz zdarzyło jej się klęknąć-jak bawiłyśmy się na łóżku,oparła się o mnie i klęknęła-już myślałam,że będzie próbowała wstać bo na to się zanosiło ale niestety-odpuściła i na klęku zakończyła.
violett gratuluję!! Super,że będzie parka
reklama
asiulkaa
Ja tez juz weicej dzieci nie planuje
Chociaz nie zapieram sie, bo moja dwojka jest absolutnie niezaplanowana
Tzn zawsze chcialam miec dzieci, ale kilka lat pozniej niz wyszlo w rzeczywistosci
Lasotka tak wiem, ze kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie, ale czlowiek by tak chcial jak najszybciej, majac jeszcze porownanie innych dzieci
Joasiu widocznie nasze dziewczyny to male leniuszki
Twoja Nataszka jest najmlodsza forumowa dzidzia, moja tez z konca listopada, wiec maja jeszcze czas
Ja czesciowa lenistwo mojej cory zwalam na jej tusze. U nas faldka na faldce faldka pogania, chociaz teraz i tak zatrzymala sie z przyrostem, bo przez 4 msc przybrala ok kilograma. Ale jej waga 9kg w wieku 4msc byla nie do zdarcia;-)

Lasotka tak wiem, ze kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie, ale czlowiek by tak chcial jak najszybciej, majac jeszcze porownanie innych dzieci

Joasiu widocznie nasze dziewczyny to male leniuszki