Trusia77
Fanka BB :)
Moja dziś pierwszy dzień wogóle nie spała, niewiem co jest, oby jednorazowy wybryk. Za to padła po 19
ciekawe czy nie wstanie w nocy..
zapomniałam witam nowe mamuśki
)))
zapomniałam witam nowe mamuśki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Chociaż ostatnio jest dużo grzeczniejsza niż miesiąc temu
. 
dostaniesz chłostę za Anbar od Amerie hihi
czyli połowę tego co Oluś.
Rzucanie sie na podloge ostatnio minelo, ale i tak moja mala zlosnica wszystko wymusza placzem. I powiem Wam, ze zaczynam doceniac mala roznice wieku miedzy dzieciakami. Oczywiscie kiedy sie kochaja to sie kochaja, a kiedy sobie dokuczaja to inna sprawa, ale dzis caly poranek nie mialam dziecka. Zdarzylam posprzatac, ugotowac, a mala wciaz bawila sie z braciszkiem, nie zwracajac na mnie w ogole uwagi
Spimy podobnie, tylko po poludniu i wieczorkiem Zuzia chodzi sapc ok pol godz wczesniej;-)Tak,wiem- będzie chłopak więc i u mnie będzie parka z czego bardzo się cieszę. Czuję się bardzo dobrze,właściwie to nie mam żadnych dolegliwości. Robię się coraz cięższa powoli,zauważyłam też,ze szybciej się męczę ale daję radę. Moja córka chyba ze wszystkimi ząbkami chce zdążyć przed moim porodem aby potem być spokojna i mieliśmy z tego powodu ostatnio gorsze nocki i okresy marudzenia ale do przeżyciaJoasia79 a Ty już wiesz co będzie, chłopak czy dziewczyna? A jak się czujesz i jak sobie radzisz?