Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można iść państwowo do lekarza i dostać skierowanie i wtedy jest bezpłatnie, ale z tego co się orientuję to i tak nie wszystkie tylko te podstawowe.To rzeczywiscie drogie te badania, ehh.. dobrze, ze nie musze robic wszystkich prywatnie, bo czesc mam tutaj. Jak to jest ze musicie za wszystko placic, czy w Polsce, nie mozna miec prowadzenia ciazy na kase chorych? Czy po prostu wolicie chodzic prywatnie? Sorrki za glupie pytania, ale jak bylam w Polsce na stale, to na szczescie nie mialam duzo doczynienia z lekarzami.
No ja tez mam jedno z seri głupich pytań czy te badania toxo itd wykonujecie platnie na zlecenie lekarzy czy same we wlasniem zakresie.Bo wlansnie jak bylam na pierwszej wizycie to mi nie zlecono zadnych badan do wykonania, dlatego sie pytam i najwyzej zrobie we wlasnym zakresie.

Szoda, że nikt mnie o tym nie poinforował jak się zapisywałam. Trafiłam do innego lekarza, powiedziałam, że planuję ciążę i chciałam zrobić badania. Ani nie dostałam skierowania na żadne badania ani nawet mnie nie zbadał na fotelu
Usłyszałam, że mam przyjść jak zajdę w ciążę. O ciąży dowiedziałam się 21 marca, zadzwoniłam, żeby się zapisać do lekarza, termin 18.04. Nie skorzystałam, na szczęście mam z pracy abonament w Medicoverze i w tym mam prowadzenie ciąży. Tutaj lekarz nie robi mi żadnych problemów. Szczerze mówiąc nie wiem czy gdybym czekała do 18.04. na wizytę byłabym jeszcze w ciąży.
Biło sobie ładnie 150/min. Uspokoiłam się, a ginek wytłumaczył że moja macica nie jest w najlepszej formie po tych wszystkich przejściach jakie miałam i tak teraz reaguję na groszka. Plamienie może się jeszcze utrzymać przez parę dni. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Mam nadzieję że te trudne tygodnie jakoś przejdziemy.
Ale jeśli by zabarwienie wydzieliny zmieniło się np. na beżowy to wtedy trzeba do ginka się zgłosić!