reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

tygrysek brakuje ci ze 100 głosów a to głosowanie raz w miesiacu?
no ja głos oddałam....mogę ewntualnie ci jeszcze 2 głosy załatwić mojego rodzeństwa ale tak to nie wiem sama

reklama
tygrysku no to super nagroda!!!! 2tys to kupa kasy!! Szkoda tylko, ze można głosować raz w miesiącu bo bym klikała częściej ;-)
joanko a co tam u Was? Jak Maciuś?? :-)
agrafka już zdrowa jesteś babeczko?

paulinka - dziękuję, że pytasz :) U nas wszystko w porządku. Maciuś wreszcie ustabilizował sobie sen w ciągu dnia, więc mam trochę więcej wolnego czasu. Także mogę częściej tu zaglądać :)

Dziewczyny, które należą do grupy Listopad 2010, założonej przez Holly. Mam pytanie, czy mogę znów być przyjęta do waszej grupy czy zostałam wyrzucona z jakiegoś powodu, który uniemożliwia mi ponowne przyjęcie? Proszę, o odpowiedz którejś z Was :)

Dziewczęta melduję, że wiosna idzie :-D. U nas dzis pogoda typowo marcowa tu slonko, tam śnieg i wszędzie mnustwo wody. Wstrzelilismy sie dziś ze spacerem w piękne słonko. Ptaszki ćwierkały, że wiosna już tuż tuż.
Diablica koszt tej wkladki to 700zł+300zł założenie więc w sumie 1000, ale na 5 lat spokój. Tak naprawde to wychodzi taniej niż tabletki tylko trzeba wywalic jednorazowo.
Jeśli chodzi o drugi poród to był bardzo szybki i BEZBOLESNY. Miałam wywoływany 10 dni po terminie. Do 4cm wogóle nie czułam skurczy choć na zapisie byly spore. Przy 4 cm jak zaczeło boleć to dostałam zzo. Naprawde super mi się rodziło. Na partych nie bolalo jakos strasznie więc mogłam się skupić na tym co mówi połozna. 2 razy poparłam i mala była na świecie ( a ja miałam chronione krocze). 2godziny po porodzie wogóle nie czułam, że rodziłam ( no prawie). A swoją drogą naprawde podziwiam te dziewczyny, które rodziły bez znieczulenia. jakoś sobie tego nie wyobrażam. Ogromny szacun dla Was.

Witajcie porannie :)
Mam nadzieję, że samopoczucie dzisiaj dobre a maluchy grzeczne i ślicznie spały :) Mój Maćko jak zwykle wstał o 6, więc my już po śniadanku :) A jak tam u Was pogoda, u mnie zapowiadało się przepięknie, obudził nas cudowny wschód słońca. Niestety teraz całe niebo pokrywają chmury, które nie wiem skąd się wzięły :/

Przyjemnego dzionka Wam, życzę :)

Witam się i ja.
Oluś spał mi do 8 jak zawsze i o 11.30 znów już lulał i spał do 15 :szok:. Raz na jakiś czas tak ma, że śpi po 3 godziny w ciągu dnia. U nas pogoda byle jaka takie typowe przedwiośnie szaro buro i mokro.

alo, alo, jestem już po jelitówce, zwolnieniu, wyjezdzie do rodziny. mały skacze, wariuje i wspina się wszędzie. marzy mi sie wiosna..choc dzis bylismy na spacerku i było całkiem fajnie i ciepło. siusiakowe plamiaste sprawy nadal trwaja, mam nieskończenie wiele maści w domu i każda okazuje się, że nie nadaje sie do tego. pediatra powiedziała, ze trudno..wyrośnie z tego. nie wyglada to najgorzej, ale jest..buziaki dla maluchów

reklama
Cisza jak makiem zasiał.
Sernik upieczony, zupka wstawiona, brzoskwinek bawi się autkami więc ja biorę się za sprzątanie.
Udanego weekendu ;)

Do góry