reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

Witajcie Kochane. Dawno tu nie zaglądałam, ale widzę, że kompletnie nic sie nie dzieje na forum:-(

Gratuluję wszystkim, które spodziewają się dzieciaczków i trzymam kciuki za te starające sie. Z własnego doświadczenia powiem Wam, że 2-3 latka to najlepsza róznica wieku:tak:

Asiu 3mam kciuki, żeby to byłe tylko podejrzenia. A co się dzieje z oczkami Olusia? Sciskam mocno:*

Piszcie kochane jak tam dzieciaczki po bilansach tak dla porównania naszych maluchów. By jesteśmy dopiero przed, bo Zuzia jest z końca miesiąca, ale pewnie część z Was ma to już za sobą:tak:

reklama
Hej

No nic się nie dzieje jak nikt nie pisze bo wchodzenie i nie pisanie to nic nie daje, więc dalej dziewczyny częściej proszę

Amerie no dokładnie wyjście z domu i troszkę kasy, choć nie powiem problem jest nowy, młoda wstrzymuje siku, wisi mi na nodze i bunt dwulatka na całego. Akurat zaczęło się jak poszłam do pracy

85ASIA oo kurcze trzymaj się kochana, oby diagnoza była nieprawdziwa. Zdrówka i dużo sił życzę

Hej cięzarowki jak tam?

asiulka my na bilans idziemy w czwartek bo wcześniej Dawcio był troszkę przeziębiony. Ale jak go mierzyliśmy 2tyg temu, dokładnie w jego 2 urodzinki to ma 98cm i waży 15,5kg :-)
85asia kurcze mam nadzieję ze to wszystko okaże sie pomyłką, trzymam kciuki za dobre wyniki!!!
trusia u nas też od czasu do czasu Młody pokazuje różki, ma swoje opracowane sposoby jak można nas wyprowadzić z równowagi np: zgrzyta zębami albo piszczy tak że w uszach dzwoni ;-)
agrafko puk puk??

Hej dziewczyny! Kiedyś pisałam tutaj dużo, teraz jednak na więcej przyjemności czasu brak, ale chciałabym się troszkę zareklamować. Zapraszam do poczytania mojego bloga: WegeBobo i inne przyjemności. Znajdziecie tam ciekawe przepisy na jedzonko dla naszych maluchów, ale nie tylko kulinarnie jest:)
I przy okazji jak Wam przypadnie do gustu zapraszam do polubienia fanpage na FB: WegeBobo i inne przyjemności | Facebook .
Dzięki bardzo, będize mi niezmiernie miło jak skorzystacie z zaproszenia.

Przy okazji pozdrawiam nasze Dwulatki ( jeeeeny-kiedy to zleciało co?) i gratuluję brzuszkowym mamusiom! pozdrawiam

Mlody 88 cm 12,8 kilogramow.
Niestety wyszly mu zle wyniki watrobowe i bujamy sie z hepatologiem.

Asia wspolczuje Ci bardzo, trzymaj sie dzielnie no i zdrowka zeby okazalo sie ze to jakas pomylka. Badz silna dla dzieci!

No więc my już po bilansie... Dawidek ma 99cm i waży 16,5kg mój duży chłopczyk :-D Wykracza poza obie siatki centylowe ale pediatra powiedziała ze jest okazem zdrowia :-)

My już po szpitalu. Leżeliśmy od poniedziałku, a dziś nas wypisali. Naszczęście guza nie ma :-D. W środę miał rezonans i jest czysty. Zrobili mu tez szereg innych badań ( na wyniki niektórych jeszcze czekamy). Nic dramatycznego nie znaleźli. Kamień z serca. Olek pobytem w szpitalu był zachwycony. Dużo dzieci, miejsca do biegania, zabawki poprostu szał. Padał mi wieczorem dopiero po 23.00,a wstawał o 7.00. Jak wracaliśmy ze spaceru na oddział to się cieszył. Wszystkie badania znosił dzielnie bez ryku i jakiegoś dramatu, aż wszyscy byli w szoku. Swoim uśmiechem czarował wszytkie pielęgniarki. Tylko ja jestem bardzo zmęczona tym ciogłym ganianiem za nim, tymi nocami i stresem, ale szczęśliwa że jest ja jest.
Poza tym Olek się bardzo rozgadał. Powtarza już wszystko.
Sto lat dla naszych maluchów!!!!

Witam Was moje drogie :-) Nie było mnie dość długo, ale w sumie to nic się nie zmieniło, mały szaleje, łobuzuje i również coraz więcej gada, urodzinki odprawione, mały zadowolony, bo udąło nam sie zgromadzić niezła gromadkę dzieci :-)
Asiu mi również spadł kamien z serca, bardzo się tym przejełam i trzymałam cały czas kciuki
paulinko- baloniku nasz malutki rośnij zdrowy okrąglutki :-D
Staramy się cały czas, nie poddajemy się.
Całuję!!!

reklama
85asia cieszę sie że ok po szpitalu i wyniki negatywne uffff
Agrafka zaciążysz w koncu zobaczysz
Paulinka jak się czujesz w dwupakU? Inaczej niż z Dawidem?
Amerie co z Leo?

Moja jest chora, nocka koszmarna, dzień lepszy ale maruda na całego i ciągle chodzę z chusteczką koło niej. Na widok gruszki i wody morskiej dostaje szału. A poza tym bez zmian, pracujemy na zmianę, na chwilę młoda u sąsiadki, wekendy ogarniamy zakupy albo odsypiamy i tak czas leci.

Do góry