grudnióweczka111
Fanka BB :)
Trusiu dzięki, jak tam tata?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Pokaz nam malutka;-) Jak ma na imie? Duza dziewczynka i fajnie, ze udaje Wam sie karmic cycusiem. Pamietam, ze z Dawidkiem mialas problemy i bardzo to przezywalas. A Ty jak dajesz sobie rade jako podwojna mamusia?
Na pewno wszystko jest dobrze, ale rozumiem Twoj niepokoj. Jak Wam sie zyje na wyspach? U nas z chorobami jest zdecydowanie lepiej niz zima. Dzieciaki poki co nie lapia jakis powazniejszych infekcji, ale ciagle cos sie przyplatuje

. Poza tym wszystko dobrze, wczoraj mieliśmy chrzest, mala rośnie jak na drożdżach.
Czasem serce mnie boli że nie mogę Dawidkowi poświęcic tyle czasu i uwagi co kiedyś no ale taka kolej rzeczy. Ja mam to szczęście ze maż cały dzień jest z nami bo do pracy wychodzi wieczorem więc sama jedynie musze ogarnąć kapiel dzieci i usypianie, nie jest źle :-)
A Ty szczuplutka, ale brzuszek lekko juz zaokraglony
A Dawidkowi tylko na dobre wyjdzie fakt, ze teraz nie tylko on jest w centrum uwagi;-)