reklama

Listopad 2010

reklama
od wczoraj, a dokładniej po południa nie mam objawów ciąży - ani nudności, ani wilczego apetytu, ani wrażliwości na zapach, nawet śluz zniknął O_O. Wieczorem bolało mnie podbrzusze, a dzisiaj nadal nic. Boję się jechać sama do szpitala, więc czekam na mojego K. żeby pojechał ze mną. Mam nadzieję, że nic się złego nie dzieje.

Malamrowka1100...nie smutaj się:-), od 8 tc zaczyna się powoli spadek hormonów a co za tym idzie wszelkich objawów

mi znowu zaczął dokuczać pęcherz, w nocy to chyba ze 4 razy wstaję na siusiu,a potem długo nie mogę zasnąć:baffled:

Tygrysku...napewno jest wsio OK, chociaż ja tez zawsze bardzo stresuję się przed wizytą

z33_widok1_0[1].jpg
z33_widok2_0[1].jpgTaki domek będziemy mieli :) Nieduży bo i moja działka jest nieduza. Domek ma 100m2. Tylko zewnętrzne wykończenie piętra nie będzie wykłądane drewnem tylko tynkiem takim jak na dole. Taki domek mi sie marzył i meżowi takze :) Nawet o formalnościach mi nie wspominaj bo to w tym wszystkim jest najgorsze :/ Już nie sama budowa domu tylko to bieganie, proszenie się i PŁACENIE ;)

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 238381
Zobacz załącznik 238382Taki domek będziemy mieli :) Nieduży bo i moja działka jest nieduza. Domek ma 100m2. Tylko zewnętrzne wykończenie piętra nie będzie wykłądane drewnem tylko tynkiem takim jak na dole. Taki domek mi sie marzył i meżowi takze :) Nawet o formalnościach mi nie wspominaj bo to w tym wszystkim jest najgorsze :/ Już nie sama budowa domu tylko to bieganie, proszenie się i PŁACENIE ;)

Piękny domek!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry