reklama

Listopad 2010

reklama
Hej mamusie :) jak tam wasze samopoczucie?

Ja już prawie pokonałam wszystkie sensacje pierwszego trymestru, a tu wczoraj na zakończenie moje dziecię posłało mi takiego pawia, że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić :-( Tak na sam wieczór. Jak mnie dopadły mdłości i wymioty, to szok. A potem całą noc nie mogłam spać z bólu piersi. Co generalnie było normalnym w pierwszych tygodniach ciąży, ale ostatnio już tyle o ile je czułam.
I coraz częściej odczuwam różne bulgotania i delikatne bóle w brzuchu.

My zdecydowaliśmy się na taki...bo jak go zobaczyłam to od razu wiedziałam że to dom z moich marzeń.
W tym roku planujemy stan surowy...jak się uda to zamknięty.
A na przyszłe wakacje lub jesień może uda się wprowadzić.

Załączniki

• domek2.jpg
    domek2.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 49
  • domek1.jpg
    domek1.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 42
Piękne dziewczynki domki bedziecie mialy :) Ja jak z moim P wybierzemy domek to tez sie pochwale :)
Ehh ta pogoda mnie dobija, jest tyko 5 st. i przed chwilapadal deszcz ze sniegiem;/ porazka :(
Jeszcze rozwalilam sobie palucha bo zachaczylam paznokciem tak ze pekl na pol a tak cholernie boli i tyle krwi polecialo.. ehh

reklama
Paulinko...bardzo podoba mi się ten dom,proszę, moglabyś mi dać namiar na projekt( chodzi mi o rzuty), chiba,że to top secret;-),
ale wiesz, te elementy drewniane bardzo mi się podobają, tylko,żeby były praktyczne, zrobiłabym je z jakiegoś drewna egzotycznego( chociaż tu cena znou kosmiczna, bo się dowiadywaliśmy),a no i kolorystyka piękna:-)

anbar....a w ciąży z Mikim mdłośći przyszły mi w III tc:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry