reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

witam wszystke

dawno mnie nie bylo u mnie i u dzidzi wszystko ok mialam usg tydzien temu, dzidzia pieknie koziolki fikala tylko mama czuje sie nienajlepiej ale to chyba przez hormony na nic nie mam ochoty, na forum juz nie pamietam kiedy bylam ostatnio:zawstydzona/y: no ale dzis stwierdzilam ze trzeba zobaczyc co u was a tu az tyle napisalyscie przez ten czas nigdy tego nienadrobie:no:

Ojej kochana jak dobrze ze jestes, i wszystko u Ciebie ok :) Normalnie az nie wierze ze sie odezwalas, patrzylam doslownie 3 razy czy to napewno Ty napisalas. Nie ladnie tak zmykac i nic nie pisac, nawet nie wiem jak sie denerwowalysmy wszystkie o Ciebie, juz nie wiedzialysmy co u Ciebie, ale najwazniejsze ze wszytsko ok i ze sie wreszcie odezwalas :)

Fajny filmik:) http://www.edziecko.pl/wideo_edziecko/10,92032,5657802,Zmiana_stylu_zycia_w_ciazy.html

Ostatnia edycja:
reklama
pieke sernik a znaczy sie pieklam nie wyszedl wogole sie nie upiekl pomimo tego ze trzymalam go ponad godzine jak nacielam wsrodku woda:-(
maz tak bardzo chcial zeby mu cos upiec nawet blache bylam kupic bo nie mialam to okazalo sie ze sprzedali mi zepsuta powiginana i dno sie nie trzyma wypada. Same widzicie tak jest od jakiegos czasu jestem beznadziejna nic mi nie wychodzi nawet ochoty na forum nie mialam weszlam pare razy i wyszlam nie przeczytawszy nawet jednego posta:-:)sad: stracilam ochote do czego kolwiek jeszcze kruszynka w moim brzuszku jakos mnie potrzymuje na duchu

Svensonka, Kochana to Ty z gdańska jestes??
Polecam sklep Mama i Ja na grunwaldzkiej we Wrzeszczu i jak juz będziesz poproś o pomoc kierownika sklepu pana Andrzeja, niesamowity specjalista ;)
Zwróc uwagę na x-landery i musty transporter, to jednak moje dwa typy :)
Yasemeen wachania nastrojów to normalna w ciązy...Ja jednego dnia płakałam non stop i jeszcze mojemu wmawiałam, że pewnie już mnie nie kocha bo wyglądam okropnie w tej ciązy...Co się ze mnie naśmiał ten mój R...;) To na szczęscie moja, jutro zapewne cała będziesz w skowronkach. I dla pocieszenia od dwóch tyg wychodza mi zakalce...Dziś bede robić jabłecznika z pierzynką z białek ;) hahaha , jak mi nie wyjdzie to nie będę piec do końca ciązy hahaha ;)

Svensonka, Kochana to Ty z gdańska jestes??
Polecam sklep Mama i Ja na grunwaldzkiej we Wrzeszczu i jak juz będziesz poproś o pomoc kierownika sklepu pana Andrzeja, niesamowity specjalista ;)
Zwróc uwagę na x-landery i musty transporter, to jednak moje dwa typy :)
Yasemeen wachania nastrojów to normalna w ciązy...Ja jednego dnia płakałam non stop i jeszcze mojemu wmawiałam, że pewnie już mnie nie kocha bo wyglądam okropnie w tej ciązy...Co się ze mnie naśmiał ten mój R...;) To na szczęscie moja, jutro zapewne cała będziesz w skowronkach. I dla pocieszenia od dwóch tyg wychodza mi zakalce...Dziś bede robić jabłecznika z pierzynką z białek ;) hahaha , jak mi nie wyjdzie to nie będę piec do końca ciązy hahaha ;)

Nie kochana ja z Krakowa pochodze ale jak bede jechala autkiem ze szwecji to prom doplywa do Gdanska a ja nic tam nie znam wiec ciezko mi bedzie jezdzic po miescie bez pojecia dziekuje serdecznie za tipsy.
Chcialabym wielofunkcyjny z gondola i nosidelkiem popatrze super ze ktos mi odpisal i wozek przez o zamkniete kaciala ze mnie
PS.pokaz ten twoj brzuszek tu na forum!!!!!!

Witam Was jakiś czas mnie nie było ponieważ byłam w szpitalu i niestety nie udało się uratować naszego maluszka pozdrawiam was i zyczę wszystkiego najlepszego aby Wam się udało donosić mi jakoś nie zostało to pisane:-(

Aneczka - baaaaardzo mi przykro. Tulę Cię mocno, z całego serca.
Yasemeen - a tak się martwiłam... jak dobrze, że wszystko w porządku. U mnie też są dni "zawieszenia". Tak bywa.

A mnie rozłożyło na łopatki. Dawno nie chorowałam tak okropnie, muszę leżeć w wyrku, więc uciekam. Miłej i słonecznej niedzieli życzę.

reklama
Do góry