Zadzwonił dzisiaj do mnie mój ginekolog ponieważ zobaczył wynik USG genetycznego. Na USG wszystkie paramerty wyszły w porządku ale jest podejrzenie pępowiny dwunaczyniowej i powiedział, że jest to wskazaniem do zrobienia testu PAPPA, poniewaz taka pępowina nieznacznie zwiększa ryzyko wystąpienia wad genetycznych. Następne USG mam za miesiąc, wtedy się okaze czy podejrzenia były słuszne ale na test PAPPA będzie już za późno. Mam podjąc decyzję do jutra i jeżeli się zdecyduję to jutro rano mam się stawić po skierowanie. Mam mętlik w głowie, nie wiem co robić, czy się decydować czy nie. Powiedział, że nie podejrzewa, żeby cos źle wyszo ale jak mam się stresować do końca ciązy to lepiej zrobić. przezierność wyszła 1,1.
anbar, od kilku tygodni boli mnie kręgosłup. Jak długo siedzę to na wysokości klatki piersiowej a jak stoję to w krzyżu mnie łamie. I to wystarczy, że chwile psotoje np. przy zmywaniu.
A próbowałaś poduszki na krzesło? Ja 2 lata temu złamałam sobie kość ogonowa i siedziałam na takiej poduszcze w kształcie kółka z dziura w środku i bardzo mi to pomogło na ból.
anbar, od kilku tygodni boli mnie kręgosłup. Jak długo siedzę to na wysokości klatki piersiowej a jak stoję to w krzyżu mnie łamie. I to wystarczy, że chwile psotoje np. przy zmywaniu.
A próbowałaś poduszki na krzesło? Ja 2 lata temu złamałam sobie kość ogonowa i siedziałam na takiej poduszcze w kształcie kółka z dziura w środku i bardzo mi to pomogło na ból.
. Mój chłopak na szczęście nie pali i jest ze mną po tej samej stronie barykady, nawet mnie poparł głośno kiedy postawiłam ultimatum jego rodzicom.