Goosiek
Fanka BB :)
Witam mamuśki
Co do pogody się nie wypowiadam, pada...
Co do alkoholu hmm Przez pierwsze 3 miesiące w ogóle o nim nie myślałam ale od 4 miesiąca to mam taką ochotę napić się winka, że szok
Ale nie pije, nawet łyczka. Jedni mówią, że szkodzi inni zalecają raz na jakiś czas lampkę wina. Ja nie piję bo baaardzo lubię winko i pewnie ta jedna lampka wina bardziej by mnie rozochociła i podrażniła moje podniebienie niż zaspokoiła mój apetyt
Więc postanowiła się wstrzymać
Co do kremów na rozstępy. Używam Mysteli na brzuch i piersi. Stosowałam też (głownie na plecki powyżej pośladków bo tam mam już takie zadomowione białe krechy
) Revitol - ponoć baardzo dobry wręcz najlepszy na rozstępy. Stosowałam go ponad miesiąc, regularnie. Nic nie zauważyłam... Pewnie za krótko go stosowałam ale z uwagi na to, że zapach miał średni
konsystencja też taka sobie a cena 120zł za 118ml to już go nie kupiłam
W zamian za niego zakupiłam Collistara (400ml za 150zł) i stosuje na pośladki, uda i białe krechy
Kremik konsystencję ma fajna, zapach też a jakie efekty to zobaczymy bo stosuję go dopiero niecałe 2 tyg;-)
A teraz idę sobie zrobić śniadanko i czytam dalej:-)
AAAAAAA i oczywiście kciukasy za dzisiejsze wizyty i z niecierpliwością czekam na wieści
Co do pogody się nie wypowiadam, pada...
Co do alkoholu hmm Przez pierwsze 3 miesiące w ogóle o nim nie myślałam ale od 4 miesiąca to mam taką ochotę napić się winka, że szok
Ale nie pije, nawet łyczka. Jedni mówią, że szkodzi inni zalecają raz na jakiś czas lampkę wina. Ja nie piję bo baaardzo lubię winko i pewnie ta jedna lampka wina bardziej by mnie rozochociła i podrażniła moje podniebienie niż zaspokoiła mój apetyt
Więc postanowiła się wstrzymaćCo do kremów na rozstępy. Używam Mysteli na brzuch i piersi. Stosowałam też (głownie na plecki powyżej pośladków bo tam mam już takie zadomowione białe krechy
) Revitol - ponoć baardzo dobry wręcz najlepszy na rozstępy. Stosowałam go ponad miesiąc, regularnie. Nic nie zauważyłam... Pewnie za krótko go stosowałam ale z uwagi na to, że zapach miał średni
konsystencja też taka sobie a cena 120zł za 118ml to już go nie kupiłam
Kremik konsystencję ma fajna, zapach też a jakie efekty to zobaczymy bo stosuję go dopiero niecałe 2 tyg;-)A teraz idę sobie zrobić śniadanko i czytam dalej:-)
AAAAAAA i oczywiście kciukasy za dzisiejsze wizyty i z niecierpliwością czekam na wieści