reklama

Listopad 2010

reklama
Paulinka w tesco ok 15 zł chyba dałam 14 z groszami
Wszystkie kosmetyki z tej serii w tesco kosztuja do 20 zł,za żel do higieny dałam 12 zł do biustu i nóg ok 17 w rossmanie podobnie

Ostatnia edycja:
właśnie zobaczyłam ile kosztują kosmetyki z perfect mama na allegro to rozbój w tesco czy w rossmanie jest dużo taniej,skąd oni te ceny biora?:szok:

kokota82 - niewiem czy mogę cię spytać niewiem czy gdziś pisałaś o tym, ale weszłam na ten twój link alicji i widzę, że urodziłaś córeczkę i ją straciłaś co się stało???

Witam dziewczyny :)
właśnie szybko nadrabiałam co naskrobałyście, dopiero teraz mam chwilkę wolną. Mała już ładnie śpi w łóżeczku mój mężuś na basenie to ja mogę pobuszować w necie :)
widzę że pojawił się wątek kremów, ja mogę polecić Pharmaceris Foliacti jest na uda pośladki i przede wszystkim brzuszek, żeby nie było rozstępów, przebarwień. W poprzedniej ciąży mi się sprawdził więc już na tą się też w niego zaopatrzyłam. Cena niestety jest dość spora za dwa opakowania 45 zł. ale spokojnie mi to wystarczy. Więc jakby co to polecam przetestowane :-)
Jak tak czytam Modlisia i Oleńka, że Wasze pociechy tak późno zaczęły przesypiać noc to coraz bardziej uwielbiam moją Małgosie prawie od 4 miesiąca mała przesypiała całe noce wiem to szok, mam nadzieję że drugie maleństwo pójdzie w ślady siostrzyczki hehe.
A jeszcze wracając do kosmetyków to coś muszę poszukać na piersi bo widzę że są w słabej kondycji ciężkie i zaczynają niestety opadać buuu :-( znacie coś może dobrego????

Skorpionica dlatego mając takie absorbujące dziecko nie łatwo zdecydować się na drugie...Ja przez pierwsze 1,5 roku życia Mikusia naprawdę żyłam na pełnych obrotach i czasami nie starczało sił, a teraz jest bajecznie...MOże dzięki temu, że byl bardzo absorbujący szybciej sie rozwinął, dojrzał, jest bardzo samodzielny jak na dwulatka... Nawet nasza Pani dr stwierdziła, że Miki mową, sprawnością i innymi cechami dorównuje 3 latkom :)...NIe chcę go aż tak wychwalać , ale w sumie cieszę się że mam takie żywe dziecko :), no i w końcu doczekałam się przespanych nocy, a miałam wrażenie ze kolejne kilka lat to mogę o tym zapomnieć... ;)

Kokota ja też używam kremu na rozstępy tej firmy ale i tak pozostaję fanką Vichy...Zaraz po porodzie okazało się, że mam okropne rozstępy i w aptece zakupiłam krem vichy przeciw rozstępom i pomimo tego ze nie było żadnej gwarancji że mi pomoże to pomógł bardzo, a naprawdę mój brzuch był w tragicznym stanie...Minusy bycia szczupłą :(

Ostatnia edycja:
Modlisia oj nasza mała to jeden żywioł potrafi wymęczyć kilku dorosłych. ale wiedzieliśmy że drugie dziecko chcemy więc się staraliśmy :) Zresztą widzę że mała jest bardzo towarzyska i bardzo złakniona kontaktów z dziećmi. Nawet swoim łóżeczkiem chce się podzielić z dzidzią :)

A może znacie jakiś krem na piersi??

reklama
A jeszcze jedno, mam nadzieję że nie pomyślicie że się wymądrzam ale mam w sumie taką prośbę:
Nie pijcie alkoholu w ciąży nawet minimalnych ilości!
Ta sprawa była poruszona na wątku zachciewajki. Tam opisałam trochę o zespole FAS.
Taka tylko dobra moja rada

Ok. już nie smęcę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry