reklama

Listopad 2010

Ogarnęłam trochę mieszkanie i dostałam takiej zadyszki że szok...ojjj kondycja poszła w las...za wcześnie trochę, ale może to jakiś taki gorszy dzień.

reklama
A ja dzis kupilam sobie krem przeciw rozstepom z gerbera uzywalam wczesniej fissan ale byl dla mnie za tlusty a balsam z musteli mi zapach nie odpowiadal. Ciekawe jak ten sie sprawdzi.

Co do siusiania to ja chodzę dość często w dzien choc w nocy nie budze sie żeby musieć skorzystać z toalety.

Musze sobie też kupic ten kerm Perfect Mama skoro polecacie, bo z moja cera nie jest najlepiej.Nie ma moze jakis ropnych wyprysków ale czuje taka kaszke pod skórą.Za to na plecach mnie wysypało i to równo.
Ale na to nie ma reguły moja siostra spodziewa sie chlopca na 100% i tez miala straszne problemy z cerą.
Muszę sie rowniez zastanowić nad jakimś kremem na rozstępy.To moja pierwsza ciąża wiec nie mam jakis sprawdzonych.

Paulinka - to super, że w tym roku ruszacie z budową. My w sumie mamy mieszkanie 3 pokojowe wiec sprzedajac je bedziemy miec na działkę i troche murow a reszte kredytu byśmy musieli wziąść mąz cały czas mnie namawia na budowę a ja mieszkając w tym mieszkaniu 27 lat jakoś ciężko mi się z tym miejscem rozstać tym bardziej, że wszędzie mamy blisko.

Ja nie mam problemów z cerą ale wagą :( Mam już 6kg na plusie :( i wydaje mi się, że chyba za dużo...

baska - na pewno jest Ci cieżko na myśl o rozstaniu się ze swoim mieszkaniem po tylu latach... Ale ja jestem zdania, że zawsze w życiu musi przyjść czas na zmiany - tym bardziej te lepsze :) Trzeba w sobie znaleść odwagę i moc do działania... Jestem przekonana, ze kiedy już zamieszkasz w swoim wymarzonym, urządzonym domku to pomyślisz - a trzeba było to wczesniej zrobic :)
W naszym przypadku bardzo przykre było i jest nadal to, ze nikt nie wierzy w nasz sukces (poza najbliższą rodziną czyt. rodzice, siostry już nie przez zazdrość). Nikt nie wierzył ze odważymy się podjąć taką decyzję, ze nie przebrniemy przez te wszystkie dokumenty i urzędowe sprawy... A tu prosze już szykujemy działkę pod budowę :) A i tak nadal nikt nie wierzy... Mnie to bardzo mobilizuje do działania - żeby pokazać później innym, ze potrafię, ze dałam radę i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie :) A wtedy niech innych zazdrosć i nienawiść zje od środka :D A CO! :D

Uff pocieszylyscie mnie z tym siusianiem, ja w nocy nie wstaje, budze sie nad ranem i pozniej jak juz wstane rano to znowu lece, ale w dzien chodze czesto..

anbar, tez wlasnie czytalam o tym, ze macica zmienia pozycje i powinno byc lepiej z bieganiem do toalety, chyba rzeczywiscie za szybko spanikowalam :) ale tak to juz jest jak sie nosi dzieciatko w brzuszku, to sie martwi o takie sprawy podwojnie ;)

Dziewczyny a powiedzcie mi ile kosztuje ten krem przeciw rozstępom z musteli? Ja używam kremu ZIAJka mamma mia i jestem zadowolona :) Jak dla mnie pachnie bardzo przyjemnie, szybko się wchłania i jest niedrogi...

kokotka - a ile kosztuje ten krem w sklepach przeciętnie...? Bo ja będzie taniej przez allegro to sobie zamowie :)

zapomniałam ten żel do higieny intymnej i krem na biust też jest super. Na rozstępy też używałam ziajki ale tej czarnej serii rebulid. A tak to uzywam balsam jonsona z oliwką jest SUPER. Jestem już w 4 ciąży i powiem ,że kremy na rozstępy to pic na wodę:tak: Wystarczy,że nie bedziecie zapominać o zwykłym balsamie a bedzie ok

reklama
HEJ

własnie miałam się pytac co zrobic z ta cera, a tu bez pytania gotowa odpowiedz - dzieki. Ciekawe czy u mnie to na dziewczynke, może jutro się dowiem bo mam usg, zobaczymy ;-)

Ide szykowac kolacyjke

Trzymajcie kciuki za moja jutrzejsza wizyte

Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry