reklama

Listopad 2010

Echooo,czekałam na wieści od ciebie. Myślę ,że nie masz na co czekac tylko zmień lekarza:szok: Ja swojego ostatnio opierdzieliłam i zrobił badanie jak trzeba ale musiałam sie upomniec bo sam to nic!!!!!!!!!!!!! Masz juz 2 dzieci, poprzednie ciąże też on prowadził? kochana musisz walczyć o swoje, lekarz ginekolog też musi pilnować twojego zdrowia.

reklama
Echooo - kobietki mają rację. Szukaj innego lekarza, jeżeli ten tak Cię traktuje znając Twoje dolegliwości. Morfologia to przecież podstawa, zwłaszcza jak jest ryzyko, że coś może być nie tak ...

Uf ja już po wizycie, wszystko pomierzonie i zbadane, dzidziuś zdrowy na tym etpie. Fotke rzuciłam na innym temacie.
modlisia-gratulacje! Ja niestetny nie dowiedziałam sie jaka płeć, najpierw wystawało coś pomiędzy nóżkami a potem już nie, dlatego musze jeszcze zaczekać.
echoo- ja również proponuję zmianę lekarza, ja juz w zeszłym roku miałam takiego lekarza, pamiłam prawie tydzien a on przewracał oczami, że panikuje i mówi, że to po badaniu usg. I niestety skończyło się jak skończyło.

Lekarz powiedział, że badanie na tym etapie ciąży- z pomiarami jest bardzo ważne. Nie ma co zwlekać.

Agrafka, 13 tydzień to bardzo wczesny okres na rozpoznanie płci, nie ma co się spieszyć...Na kolejnej wizycie juz na pewno poznasz mieszkańca brzusia...Najważniejsze ,że dzidzia rozwija się dobrze :)

A ja mamuski chcę sie pochwalic ze wczoraj poczułam ruchy swojego chyba Szymonka -JUpi
delikatne ale to juz cos.:-)

Witajcie Kobietki!

Ale się wczoraj rozpisałyście...

Modlisia jeszcze raz napiszę że cieszę się że wsio dobrze i po ciuchu gratuluję małej laluni :-)
Inez ja robiłam test papp-a i wiem że drugi raz robić bym się nie zdecydowała. Jak dla mnie wyniki i tak o niczym nie mówią.
echoo zmieniaj lekarza.
tusia26 u Ciebie też Szymonek ?!?

Dzisiaj mam trochę czasu na leniuchowanie...tzn do godz.13 bo później przyjedzie W. i pewnie coś wymyślimy.

Pięknego dnia Wam życzę!

W sumie to Myszka ma rację, bo ten TESt okresla tylko prawdopodobieństwo wystąpienia wad...
Inez po głębszej analizie nie zdecydowałabym się, zwykłe usg tez Ci pokaże czy coś się dzieje niedobrego z dzieckiem...Oczywiście tak nie będzie :)

Witam mamuśki.
U nas zapowiada się cudna pogoda, oby tylko na zapowiedzi się nie skończyło...:)
Jestem wściekła bo już 2 miesiące czekam na zwrot kasy z US aaaa tu nic...:( Chciałam kupić MIkusiowi już doroślejsze łóżeczko i nie mogę się doczekać tych zakupów...;)

reklama
Czesc dziewczynki :)

tusia - no to gratuluje :))) Nareszcie się doczekałaś :)

agrafka - bardzo się cieszę ze u WAS wszystko dobrze :) Oby tak dalej aż do samego końca :)

Mój Robaczek ciągle tak samo ruchliwy :) Teraz już codziennie kazde z nas przed spaniem przykłada dłoń do brzuszka i czekamy na kopniaczka na dobranoc :))) Potem się śmiejemy i sprzeczamy, kto dostał mocniejszego :D Wizyta w poniedziałek a już siedzę jak na szpilkach :)))
U mnie wczoraj przykry dzień... Pojechaliśmy zobaczyc mieszkanko, które mielismy wynajmować i facet zmienił zdanie i podał nam cenę raz tak wysoką co wcześniej :( Troszkę się podłamałam bo tak się cieszyłam, ze w końcu się z tąd wyrwiemy :( Ehhh... Mąż podtrzymuje mnie na duchu, ze zanim urodzi się nasz skarb to coś znajdziemy... Bardzo bym chciała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry