U nas dzisiaj sliczna pogoda, slonko swieci, jest cieplo i nawet nie wieje.. szkoda tylko, ze nie mam ogrodka zeby skorzystac ze slonka.. pootwieralam za to okna w kazdym pokoju

Bylam na wizycie u poloznej ale to napisze w wizytowym watku.
paulinka109, przykro mi z powodu mieszkania, trzymam kciuki zebysie szybciutko cos znalezli.. wiem jak to jest, jak juz sie nastawisz na wyprowadzke, a nie wyjdzie to te wszystkie nerwy w domku jakby sie jeszcze nasilaja, byc silna i olewaj siotre - mysle ze dasz rade wytrzymac z jak najlepszym humorem (z tego co Cie troche na BB poznalam jestes bardzo pozytywna osobka i tak trzymaj!).
kokota82, ja mialam w tym tygodniu kilka razy migrene.. dzisiaj pytalam sie poloznej, to mowila, ze mozliwe ze mialam za malo snu albo za malo pilam wody.. wiec postaram sie to poprawic, a jak bedzie gorzej to mam sie zglosic do lekarza. A jesli to rzeczywiscie estrogen jest winny tym migrnom, to mozemy cos na to poradzic?
Mysza84, jak bylo na weselu i jaka w koncu wybralas sukienke? Nie doczytalam relacji.. moze przeoczylam.. a moze nic nie pisalas
oleńka

, zycze powodzenia w sukienokowych zakupach, ja mialam juz problem na poczatku ciazy, przez duze piersi.. a z brzuszkiem to jeszcze bardziej skomplikowane, ale dasz rade
sylwik

witaj, gratuluje dzidziusia i pozdrawiam, zagladaj do nas czesto