reklama

Listopad 2010

reklama
A ja przed pójściem spać podzielę się z Wami nowinką... Czuję w brzuszku nie motylka ale...balonik... taki delikatny ale wyraźnie wyczuwalny. Dziś po badaniu to mogłam ręką pokazać gdzie jest dzidzia.... nareszcie... I już mi moje smutaśne dni przeszły i jest cudownie :) I wam Wszystkim życzę jak najprędzej motylków, balonikówi i tych innych cudowności :)
Dobrej nocki :)

czesc dziewczynki!!!

U mnie dzisiaj przepiękna, słoneczna pogoda :) Przyszła siostrzenica i ciągnie mnie na ogródek więc zmykamy :) U mnie bez zmian oboje z Maleństwem czujemy się super :)

Pozdrawiam życząc pięknego dnia :*:*:*

Witam się sobotnio :-)

widzę że dzisiaj ruch na BB marny...pewnie wszyscy na polko wyskoczyli jak takie ładne słoneczko wyszło.

Ja też czekam na W. bo musiał do firmy pojechać i gdzieś sie wybierzemy.

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Witam i pozdrawiam weekendowo!!

A ja juz troszkę dziś zlapalam sloneczka.Zjadlam sobie sniadanko na dworku i przy okazji poopalalam.Ale zaczelo mi sie juz robic goraco wiec zwinelam sie do domku.Ale za to małżowinka jutro ma wolne wiec pewnie gdzies sie wybierzemy.
Apropo opalanka wiem ze to raczej niewskazane zeby sie wlasnie tak przegrzewac ale czy ktos rozmawial z gin na ten temat dokladniej?

Witam wszystkie mamusie :-D

U mnie też dzisiaj piękny dzień... nareszcie... sasasasasa...

Postanowiłam, więc ruszyc na poszukiwania sukienki na ślub kuzyna, bo to już za dwa tygodnie. Zmierzyłam się i i i i i ... od ostatniego mierzenia, czyli dwa tygodnie temu przybyło mi w pasie i na wysokości pępka po 5cm :szok: Biust stoi na 99cm, pupa nic się nie zmieniła od początku ciąży, ani uda, a tu w pasie 5cm:szok: ale dziwnie. Mój K. się bardzo na tą nowinę ucieszył. Mój brzuszek taki mały okrąglutki się zrobił, czuję, że coś w nim jest, ale boję się naciskac, więc tylko rączke kładę i go głaszczę :-D

No cóż idę szukac sukienki bombki, a może i zajrzę do happy mum tutaj macie stronkę podoba mi się model Bella Ruby Dress. Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.

U nas tez pieknie dzisiaj :) w kosuzlce na ramiaczkach mozna bylo wyjsc! :) szkoda tylko ze nie mamy ogrodka.. za to idziemy pozniej na urodzinki do znajomych.. moze oni maja ogrodek (jeszcze u nich nie bylismy to nie wiem).

A przed chwila.. zamowilam wozek!!! :) ide do wozkowego sie pochwalic jaki :D

reklama
Ja właśnie usłyszałam w radio że w Krakowie otorzyli nowego Entliczka Pętliczka :-) sklep z artykułamy dla dziecie :-) i zaraz się wybieramy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry