reklama

Listopad 2010

U nas dzisiaj otworzyli mamas & papas, ale nie ide.. bo pewnie bedzie duuuuzo ludzi, a do tego tam ceny sa ogromne, wiec zeby tak tylko poogladac to moge wybrac sie innego dnia :)

reklama
Hej dziewczynki :) Mam juz komputer hurra wiec bede zaglądała do was częściej :) Próbowałam przebic sie przez wszystkie strony na ktorych nie pisalam, ale niestety nie dalam rady :( No coż.
Dzisiaj śniła mi sie moja dzidzia, na początku jeszcze w brzuszku i tak kopała ze az odbijała nóżki na brzuszku i takie widzialam paluszki male :) A potem juz urodzony piękny duży chłopak :)
Mam nadzieje ze u dziewczyn które robiły testy Papa i potem inne badania juz wszytsko w porzadku i okazalo się ze dzidzie są zdrowiutkie :)
No ale nie ma tego dobrego, teraz spadam i bede w poniedziałek bo jutro mam komunie i dzisiaj juz jade tam wiec tak to jest.
Pozdrawiam,życze miłego wieczorku sobotniego i pięknej niedzieli.
Papa

HEj dziewczyny :)
My z malutką dziś korzystałyśmy ze ślicznej pogodny i byłyśmy na zakupach, sprzątanie a potem to co tygryski lubią najbardziej brykanie po placu zabaw :) Pogoda superaśna aż strach zapeszyć!
Ale od razu się lepiej czuję słońce naładowało mi akumulatorki i tak się cieszę że może jutro wystroję się w nową sukienkę :-)
a mój mały "lokator" jeszcze się nie odzywa pewnie przez warstwę tłuszczu moją nie może się przebić hehe a ja tak z utęsknieniem czekam buuu.
Pozdrawiam słonecznie i do zobaczenia później papa

U mnie tez była ladna pogoda, ale teraz sie juz popsula.
Zreszta wiecie co, dzisiaj przeszlam troche po słoncu i tragedia, wogole nie moge na nim przebywac, takie zawroty glowy, ciapki przed oczami no porazka wogole. Cieżkie bedzie to lato chyba

Pogoda jest dzisiaj wspaniała,byłam dzisiaj na dwóch długich spacerach, zauważyłam ,że troszkę mi ciężko z tym brzuszkiem tzn. szybko sie męczę, co chwile zaliczałam przystanki na ławeczce, co dopiero będzie w 9 miesiącu :-)
Miłego wieczorku!

Witaj Violett :)Ja mam podobnie. Szybko sie męcze, musze co jakis czas gdzies usiasc. Ostatnio bylismy z D. w muzeum przeszłam kilka pokoi i prawie zemdlalam. Slabo mi sie momentalnie zrobilo. Brrr. Dzis tez czuje sie do dupy. Od rana ból głowy, pozniej zwymiotowalam cale sniadanie( chociaz ja juz nie wymiotuje) polozylam sie na chwilke i spalam chyba z 4 godz. Pozniej zrobilam jakos obiad ale ciagle siadalam na odpoczynek. Nogi mnie bolą. Pojechalismy do centrum handlowego ale to jakas udreka była. Znowu mi slabo było. agrafka ma racje gdzie do 9 mca:no:

U nas dzis upal i Kacperek zaczal od dzisiaj sezon kapieli slonecznych :tak: sama mialam ochote z nim poszalec w baseniku ale troche zamaly :sorry2: Pogoda cudo az chce sie zyc :-D

Pojechalismy do centrum handlowego ale to jakas udreka była. Znowu mi slabo było. agrafka ma racje gdzie do 9 mca:no:

Ja mam to samo we wszystkich zamkniętych, klimatyzowanych pomieszczeniach. Zakupy w centrach handlowych czy supermarketach to dla mnie koszmar. Mam uderzenia gorąca, słabo mi się robi, zaczyna mi się kręcić w głowie.
Ale myślę, że ma to związek z obenycm etapem ciąży i w 9 miesiącu inne problemy będą nas bardziej męczyły.

Hej...
My też aktywnie spędziliśmy dzionek. Bylismy w naszym domku nad jeziorem...Cudny dzień, co prawda teraz padam z nóg, ale przez cały dzień miałam mnóstwo energii :)...Ehh ja na razie nie odczuwam zmęczenia i mam nadzieje, że takie samopoczucie jak Wasze mnie szybko nie dopadnie. Ja po prostu przy dwulatku nie za bardzo moge sobie na to pozwolić...;-)
Czuję sie wspaniale, moja skóra zobaczyła słońce i od razu jest piękniejsza, choć brakuje jej spooooro do ideału...Ehh ciekawe czy u mnie się potwierdzą zabobony, że będąc w ciązy z dziewczynką wygląda sie fatalnie-bo ja tak własnie wyglądam -wierzcie mi i bardzo znielubiłam lustra ;)

reklama
Ja tez bardzo szybko się męczę. Zależy w jakich jestem butach jak na płaskim to w takich umiem długo chodzić. Natomiast w domu nie daję już rady umyć podłóg i robi to mój maż a zawsze myję na kolanach a przy Kamilku do 9 m-ca myłam i umiałam a teraz niewiem co się dzieje...Czuję się często zmęczona w dzień a w dodatku się teraz kuruję od wczoraj bo jestem przeziębiona kaszlę co prawda już przeszło piję dużo herbaty z miodem i cytryną. Mam nadzieję, że pomoże...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry