reklama

Listopad 2010

Kiedy wy zdążyłyście to wszystko napisać????
Zanim obczytałam to zapomniałam to i owo
MYSZA - gratulacje. Ciekawe czy mi sprawdzą się przeczucia na ORZESZKI :-)

U nas dziś przepiękna pogoda, w końcu bez spodni i skarpet i swetrów Jak zobaczyłam swoje nogi - jakbym w młynie pracowała, byleby pogoda utrzymała się bo za miesiąc jedziemy na wesele i niechciałabym bladością świecić. No i mąż wtedy przylatuje, żeby nie przestraszyl się mnie i brzucha hihi
Dziś miałam stracha - pobolewał brzuch (byłam na lekkich zakupach) i nagle coś popłynęło, moim zwyczajem buch do łazienki - zielonkawe upławy, podmyłam si szybciutko, położyłam i dalej cisza. Jak myślicie co ty było. Czytałam na necie straszne rzeczy od grzybicy po możliwość pęknięcia woreczka płodowego

reklama
Wtorek lubię najbardziej, bo począwszy od "na wspólnej" poprzez "m jak miłośc" i koncząc na "kubie" potrafię wyprasować tygodniową zaległość łącznie z ich posegregowaniem ...Juz mi się płakać chce na samą myśl o przerwie wakacyjnej...;)

Ja też lubię wtorki :-D A wakacjami się nie martw, będą powtórki seriali ;-) Masz może Fox Life? Tam cały dzień lecą seriale.

To na pewno Twoje pierwsze dziecko? Jesteś zbyt racjonalną ciężarówką :-)

Bo ja w ogóle jestem strasznie racjonalna. Aż za bardzo czasami ;-) Ale ciąża niestety dopiero pierwsza.

A no mam :-)...Trzeba będzie się przełączyć :-)
Podziwiam Ciebie w takim razie. ;-) Magia pierwszej ciąży polega na tym, że kobieta nie potrafi myśleć racjonalnie, a tu proszę...znalazł się rodzynek ;):-D

ania_ch najlepiej bedzie jak poprostu oddasz mocz na badanie i oni tam wszytsko stwierdza...bedzie dobrze trzymam kciuki:)

oddalam oczywiscie, wyniki odbiore dopiero we wtorek troszke musze poczekac bo to moje pierwsze "ciazowe" badania wiec jak wiadomo jest ich sporo. W srode wizyta u gin wiec pewnie cos sie wyjasni mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Mam tez nadzieje ze nie uslysze ze musze powtarzac jeszcze raz badanie dla pewnosci czy cos jest nie tak bo kolejnych dni czekania nie zniose, juz teraz wystarczajaco sie zamartwiam i nie wiem jak dozyje srody. Wiec dobrze by bylo zeby od razu sie wyjasnilo

Kasia_B moj D tez sobie sam prasuje :D

modlisia, a ja za chwilke zaczne 18tydz, bede sie "wsluchiwala" moze mnie kopnie nareszcie :) ja sie nie martwie ze nie czuje.. tylko niecierpliwie :)

kasiazar ja podobnie.. desperaty losty (widzialas ostatni odcinek ostatniej serii? ja zamierzma jutro obejrzec) jeszcze heroes, brothers and sisters, flash forward.. ehh te seriale :) tylko wszystkie prawie maja przerwe teraz :/ a z polskich to klub szalonych dziewic ogladam sobie :)

Skorpionica moj kuzyn jezdzi na harleyu i motorze i jego kochana w ciazy tez jezdzila z nim i potem Jasminka ich coreczka uwielbiala jezdzic w aucie i na motorze (jak podrosla).

U mnie pogoda okropniasta.. padalo caly dzien, na pocieszenie poszlam do kina na seks w wielkim miescie 2 - fanka nie jestem ale nawet fajny, a teraz u mnie w domku imprezka.. chlopaki uskuteczniaja karaoke, a ja sie powoli szykuje do spania (tylko jak przy tych falszach?).

Witajcie Kobietki :-)

Wczoraj jak wrócliliśmy z galerii...bo jeszcze się wieczorem wybraliśmy ;-) to po kąpieli padłam.

Kupiłam kolejne jeansy w zarze Szymonkowi i do tego piękny sweterek.
Rzeczy mjego dzieczka zajmują już dwie duże szuflady pod łóżkiem :-D

Mysza, a Ty nie miałas leżeć? ;-):-)
A no niby miałam, ale jak to uczynić... ;-)

Pięknej niedzieli Wam życzę!

reklama
Elzu- oglądałam ostatni odcinek lostów i powiem ze strasznie mnie zaskoczylo to ze juz ostatni bo nie zdawałam sobie sprawy z tego :( No trudno
A na sex w wielkim miescie poszłabym z chęcią tylko nie w tarnowie bo tutaj mamy 2 kina , w których nigdy nie graja premier w tym samym czasie jak wszędzie tylko z 2 mce pozniej Prędzej pewnie sobie ściągne w dobrej wersjii niz sie doczekam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry