ja tez w pon i wtorek zasiadam przed tv ale ostatnio zasypaiam zaraz po 20:00 i nie doczekuje a tak to oglądam "przyjaciół " i " Nianie" nie licząc Lostów, Housów, Heroesów, Desperate, Bones...
Tylko ze mój D jest przeciwnikiem "odmozdzaczy" i zawsze mi przygaduje, ale wtedy mu mowie ze ok nie ogladam , ale Ty odejdz od kompa i spedz czas ze mną... Oczywiscie kompa wybiera i dobrze![]()
kasiazar - ja kiedyś oglądałam dosłownie wszystkie seriale jakie były, miałam rozpiskę na cały tydzień ... no ale to było głównie jak P. był w Londynie albo wyjeżdżał w delegacje :-) mam gigantyczne zaległości, które mam zamiar nadrobić na L4 zapewne od września :-)
a mój P. robi dokładnie tak jak Twój D ... siedzimy obydwoje przed kompem i P. mówi, że mogłabym odłożyć to forum albo facebooka, ja na to chętnie, to co masz zamiar ze mną porobić i on wybiera wtedy zawsze swojego laptopa :-)
Ja to tylko tak napisałam, że coś jest nie tak, że nie czuję ruchów, bo szczerze mówiąc to wydaje mi się mało prawdopodobne, że w pierwszej ciąży nawet super szczupła dziewczyna może poczuć ruchy przed 18 tygodniem. Dlatego się specjalnie nie nakręcam i nie załamuję, że w zasadzie jestem chyba jedną z nieliczych na tym forum, która jeszcze ruchów w ogóle nie poczuła.
Anbar - ja się też absolutnie nie nastawiam na poczycie dzieciaczka przed 18-20 tygodniem ... bo jakbym tak się nakręcała, że wszystkie już czują a ja jeszcze nie to pewnie bym permanentnie myslała, że u mnie jest coś nie tak :-) cierpliwie sobie poczekam :-)