Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie byłam...jak się wkońcu wybiorę to mi wytłumaczysz gdzie są.Mysza a na lodach różanych byłaś też w Zakopcu są przecudowne bardzo polecam, teraz mi ich bardzo brakuje hihi
Jeżdże tam do dr Rogiewicza, który jest dla mnie świetnym lekarzem. Jak wiadomo moja ciążą nastąpiłą w pierwszym cyklu po poronieniu(12tc), przed 1 @ więc wiele rzeczy mogło się dziać więc zdecydowałam się że będę prowadzić ciążę przynajmniej na początku u niego, bo wiele znałam cudownych opini na jego temat.To dlaczego jezdzisz do ginekologa az do Warszawy? Wybacz, jesli to wscibskie pytanie, bo na poczatku myslalam, ze mieszkasz gdzies w polowie drogi pomiedzy tymi miastami...
Odległość jest spora więc zdaję sobie sprawę że muszę sobie szukać innego lekarza w swoim mieście, ale póki co postanowiłam że do sierpnia będę chodzić do niego. Później z nim porozmawiam i może on mi kogoś poleci w Krakowie.