reklama

Listopad 2010

Mysza - no to faktycznie musisz się sporo najeździć... Ale myślę ze warto :) Ja nie wiem czy bym najzwyczajniej w swiecie wyrobiła finansowo na paliwo hehe :D

anbar - niezłych masz tych sądiadów :D A załozę się ze zapach im nie przeszkadzał tylko narobił smaka na grila :D A ze są na tym świecie ludzie złosciwi, zazdrośni i zawistni... Pewnie stwierdzili "Jak my nie mamy to Ty też nie będziesz miała" ;)

reklama
No najeżdżę się trochę ale warto...
Lekarz nie chce mnie oglądać za często więc raz na miesiąc taka wyprawa nie zaszkodzi.
Jejku jak ja teraz wytrzymam do wizyty 24.06 ... choć jak już wiem że Szymonek i że zdrowiutki to jakoś tak łatwiej.

Pewnie stwierdzili "Jak my nie mamy to Ty też nie będziesz miała" ;)

Taaa, ale żebym ja chociaż miała tego grilla ;-) Niedługo urodzi się młody, to pewnie będzie im przeszkadzało, że płacze, że robi kupy, a potem że się bawi we własnym ogródku. Kiedyś się cieszyłam z tego mieszkania, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że najgorsze co może być to mieszkanie w nowym bloku lub na nowym osiedlu, pełnym nowobogackich dup.ków. Jeszcze nie widziałam nowego osiedla lub bloku, w którym sąsiedzi by byli wobec siebie uprzejmi i dbali o dobre kontakty między sobą. Wszędzie tylko takie chamskie pod.srywanie i życie w przekonaniu o swojej wyzszości nad innymi.

anbar..własnie miałam ci napisać...o tym nowobogackim towarzychu sąsiedzkim, bo my własnie takie mamy, w większości zintegrowane...
my mamy problem właśnie z ich ciągłym sobotnim grilowaniem w ogrodzie pod naszym balkonem...ochrona cały czas zwraca im uwagę, a oni nic sobie z tego nie robią....rozmawiałam z zarządcą nieruchomości...ale widac bez skutku...
wkurza mnie to strasznie, bo mamy naprawde przepiękny ogród...w widokiem na las,w zimie to nawet zwierzaczki z lasu podchodzą i czasami człowiek chciałby sobie poleżec na tarasie wypić kawę,albo zjeśc kolację,,,a tu....bajlando,że hej:(

Widzę kobietki że nie tylko ja mam bóle głowy i apetyt po zmiechrzu. Mój tato mówi że grasuję jak myszy :)

Czy ciśnienie 110/60 jest w normie. Bo boli mnie głowa strasznie, a nigdy takiego nie miałam. Wcześbiej 130/90 i podobno to jest idealne

trusia mnie się wydaje że niskie, zwłąszcza ze zazwyczaj miałaś wyższe. Napij się kawki.

Kurde kobietki tak patrzę na te suwaki i one zapieprzają do przodu strasznie... :-D

Elzu już niedługo przeskoczy kolejny 5 kwadracik a dopiero co pisałyśmy że już jest 4.

Trusia Dolne masz troche za niskie ...w normie jest 120/80.
Ja całe życie mieszkałam w domku więc nie znam tego typu problemów z sąsiadami-ufff na całe szczęęscie...
Meryan a ten ogród pod Waszym balkonem to czyją jest własnością??

Widzę kobietki że nie tylko ja mam bóle głowy i apetyt po zmiechrzu. Mój tato mówi że grasuję jak myszy :)

Czy ciśnienie 110/60 jest w normie. Bo boli mnie głowa strasznie, a nigdy takiego nie miałam. Wcześbiej 130/90 i podobno to jest idealne

Ja dzis bylam u gina i mialam cisnienie 112/68 ale stwierdzil ze wszystko jest wporzadku , takze chyba nie ma co sie stresowac :)

reklama
Modlisiu...jest własnością całej wspólnoty, którą tworzą 4 segmenty...został zaprojektowany razem z nieruchomością,tak naprawdę nie ma tam ani ławek...ani plazu zabaw...miał pełnić funkcję typowo ozdobną...ale jest ostatnio miejscem schadzek sąsiadów, którzy rozstawiają krzesłka i grilują...chyba jest jakiś ogólny zakaz grrilowania w miejscach publicznych?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry