reklama

Listopad 2010

Anbar Ja mam 85cm i moje maleństwo dziś poruszyło sie tylko raz, no ale już można powiedzieć że je czuję , tylko ono malutko sie rusza :(
To bardzo możliwe, że ze względu na miejsce jeszcze nie czujesz,ale myślę, że na dniach to sie zmieni :)

reklama
hej dziewuszki :) Ja juz po szkole, uff jakas zmęczona jestem, dzisiaj tyle nauki i lekcji mnie czeka wiec pewnie bede zagladac co jakis czas. Ja wizyte mam w środe i pewnie dowiem się kiedy kolejne USG :) Ja nie mierzylam sie ostatnio w brzuszku, ale zrobie to juterko rano przed sniadankiem :)
Milego dnia kochane życze :*

A ja dzis umówiłam się na badania prenatalne na 16.06 :) Miało być wczesniej ale meżowi nie pasowało więc jestem zmuszona poczekać jeden tydzień więcej :) Ale ta wizyta jest tego warta bo po 1 dowiem się czy moja kruszynka jest zdrowa po 2 dowiem się KTO TO :D

Mysza- skoro lekarz dobry to warto jezdzic tyle km do niego. Mój D jezdzi tez do warszawy do lekarza od jego choroby bo wie ze jest dobra i jakby cos sie działo to zawsze go przyjmnie na oddział.
A ja kupiłam dzis Ani na dzien dziecka jakiegos pluszowego " potworka" ( bo nie wiem w sumie co to za zwirz ) takiego do powieszenia gdzie się da :-) jedną pare spioszków i body z napisem Bardzo Kocham Mamusie ( jeszxcze się nie urodziła a juz nie ma nic do gadania :))
A jutro wieczorem mam wizyte połowkową tzn lekarz powiedział ze moze ona juz byc połowkowa , mam nadzieje ze nie jest za wczesnie jeszcze i jak sie mała tyłkiem nie odwróci to potwierdzimy ze Ania to Ania:-D

Anbar Ja mam 85cm i moje maleństwo dziś poruszyło sie tylko raz, no ale już można powiedzieć że je czuję , tylko ono malutko sie rusza :(
To bardzo możliwe, że ze względu na miejsce jeszcze nie czujesz,ale myślę, że na dniach to sie zmieni :)

Ja myślę, że raczej chodzi o tłuszczyk na brzuchu ;-) Poza tym chyba naprawdę mam spory brzuch jak na początek 5 miesiąca, bo ostatnio byłam z mamą w salonie sukien ślubnych i sprzedawczyni mnie zapytała o termin porodu i aż zapytała czy oczekuję bliźniaków. Na moją odpowiedź, że nie, usłyszałam, "bo ma pani bardzo duży brzuch jak na termin pod koniec października". A kto jak kto, ale pani z salonu sukien ślubnych ma chyba najwięcej doświadczenia z brzuszkami 4-5 miesięcznymi ;-)

Nasza dzidzia tez jest spokojniutka.Ostatnio jak byliśmy na usg to lezala sobie i odpoczywala i za nic nie chciala fikac koziolków.Nastepne usg za 2 tyg zobaczymy co bedzie tym razem.Wiadomo jedne dzieci sa bardziej ruchliwe a inne mniej.I ja czekam spokojnie na pierwsze ruchy.

Ja mam 95 w brzuszku, a od bioderek trzymam miarę daleko

ELZU- a gdzie mieszkasz w UK? Bo ja jadę na urlop do męża Northamptonshire

Paulinka trzymam kciuki za b.prenetalne. Napewno dzidzia zdrowa

U mnie wczoraj mierzone na wysokosci pempka 82cm i tez nie czuje jeszcze dzidzi, a na obu USG raczej malutko sie ruszala, nie fikala koziolkow :) moja kolezanka mowi ze bedzie polityk - oby nie :P

Trusia77 mieszkam w Manchesterze :)

reklama
Witam dziewczynki :)
u mnie ok, chociaż dziś byłam na badaniu krwi i tak mnie ukuła baba że mi przez rękę prąd przeszedł. I było duszno i nie fajnie. Teraz sobie właśnie wypoczywam bo jeszcze byliśmy na małych zakupach.a jeszcze na jutro muszę się przygotować bo robimy dla małej dzień dziecka:-) Także jak wrócę z pracy to jesteśmy tylko dla niej możemy tego nie przeżyć hehe.
a ja w pasie nie będę się mierzyć bo i tak jest duży hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry