reklama

Listopad 2010

reklama
A ja dzis umówiłam się na badania prenatalne na 16.06 :) Miało być wczesniej ale meżowi nie pasowało więc jestem zmuszona poczekać jeden tydzień więcej :) Ale ta wizyta jest tego warta bo po 1 dowiem się czy moja kruszynka jest zdrowa po 2 dowiem się KTO TO :D

jesli moge zapytac to jakiego rodzaju badania to beda? ja mialam usg 4D w 11 tygodniu ale tam tylko jest mierzona przeziernosc karkowa i kosc nosowa z tych najwazniejszych i wlasnie zastanawiam sie nad jakimis dodatkowymi nieinwazyjnymi badaniami pod koniec czerwca- poczatek lipca. :-)

Witajcie wtorkowo!
Dzis malo nie zemdlalam w metrze taka duchota i nikt nawet miejsca nie chcial ustapic i jak poprosilam to sie na mnie patrzeli jak na kosmitke, ze chce mi sie siedziec :///// Co za ludzie!

Dzis ide do okulisty, moja endokrynolog mnie wyslala na badanie dna oka.

Ide poczytac zaleglosci!

Z okazji Dnia Dziecka wszystkim naszym dzieciaczkom tego co najpiękniejsze i najradośniejsze w życiu:-)

hej,
aura dalej mi nie sprzyja...nie wytrzymałam i wzięłam paracetamol....bo myślałam ,że umrę z bólu:(

Paulinko...wybacz, ale ja cały czas nie wiem o jakich badaniach prenatalnych piszesz, chodzi Ci o USG połówkowe...czy jakieś inwazyjne?

Witam:) i oczywiście wszystkiego NAJ dla maluszków:)

Podtrzymuje pytanie do Paulinki, co to za badania, na które się zapisałaś??? Bo z tego co pamiętam to miałaś termin na 21.06 tak jak ja a to akurat u nas (bo ja też tak mam) wypada 20/21 tydzień więc akurat na USG połówkowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry