reklama

Listopad 2010

reklama
aaaa czyli to zwykłe USG, które normalnie przypada ok 20-22 tygodnia, znaczy się połówkowe ze wszystkimi pomiarami :-)

Dopytywałam bom już zgłupiała czy coś dodatkowego trzeba zrobić:) A wynika znaszej rozmowy, że to co u jednego lekarza jast normą/oczywiste/standardem u innych takie nie jest:) i pewnie stąd te pytania:) U mnie wątpliwości zostały rozwiane bo to na co Paulinka się umówiła dodatkowo to ja będę miała 23.06 normalnie u mojego ginka :) i dodatkowo jak co miesiąc podejrzymy Olusia na 3D :D ołłłł jeee :D

Ciekawe czy u mnie w IRL wykonuja takie badanie połówkowe w szpitalu bo akurat wtedy wypada mi pierwsza szpitalna wizyta usg.Ale widzac ich ogolne podejscie to pewnie nie i bedę sie musiała umowic do mojego ginekologa.

Meryan z niecierpliwoscia czekam na wieści i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby nastapiła ZNACZNA poprawa!!!!A że troszke Ci przykro ze chlopaki sami leca to nie ma sie co dziwić, w marcu bylam na Teneryfie czyli po sąsiedzku i bylo super.

Ostatnia edycja:
Mysza..o tu:-)
a mi własnie zrobiło się jakoś smutno...może to egoistyczne...... przed chwilką zadzwonił M. z wiadomością,że został zaproszony na tygodniowy pobyt na Lanzarote w lipcu z osobą towarzyszącą...będzie kombinował,żeby zabrac Mikołajka....
raz już byłam z nim na takim wyjeździe w Club Med w Portugalii.....wyjazd...marzenie....

Lori... w styczniu mieliśmy właśnie Teneryfę zarezerwowaną, wylatywalibysmy jutro...
ale gin już na samym początku zabronił,ze względu na moją krzepliwość

reklama
Myślałam, że to ja jestem najbardziej niecierpliwą osobą na wąteczku haha;)

Ciekawe, czy którejś z was, tak jak mnie, się potwornie dłuży ta ciąża i chciałaby aby już była połowa października. Bo ja już nie mogę wytrzymać :-P
A co do wizyt, to jakoś mogę znieść terminy kolejnych. Pewnie dlatego, że nie mam na każdej USG, więc się nie mam do czego aż tak palić. U mnie połówkowe będzie chyba w okolicach 22 tygodnia. Mam nadzieję, że mnie młody znowu nie wykiwa ze swoją wielkością i nie dowiem się, że po raz kolejny przyszłam za późno. Ale tym razem się uparłam, że chcę aby mi to badanie zrobił mój lekarz prowadzący, to przynajmniej nie będzie miał na kogo wydziwiać, że mi za późno dał skierowanie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry