reklama

Listopad 2010

Meryan odbijemy sobie te wakacje w przyszłym roku.

anbar ze mną to jest różnie...raz mi się wydaje że się wlecze ta ciąża...a za chwilez daję sobie sprawę ze za chwilkę już 5 miesiąc.
Na pewno jest mi tak jakoś lepiej odkąd wiem ze w brzuszku mam mojego wymarzonego Szymonka.

reklama
My w kwietniu mielismy lecieć do Egiptu, ehhh i właśnie wtedy okazało sie ze odkleja mi sie łożysko... Dobrze, że biuuro podróży mamy zaprzyjaźnione i nie mieliśmy problemu z rezygnacją z wycieczki ...Nie powiem, że to miała byc nasza pierwsza prawdziwa wycieczka wakacyjna (od narodzin Mikusia) i podróż poślubna (po 3 latach od ślubu);)... Bardziej mi było żal mojego mężusia, ponieważ jest nurkiem i marzyło mu sie nurkowanie i podziwianie raf ;)...Teraz z dwójką dzieci będzie trudniej sie wybrać , ale może sie uda :) W tym roku zostały nam Mazury i może Zakopane ;)

anbar mnie się też dłuży... liczę na to, że czerwiec szybko minie. Jadę na wesele 26.06 więc już niedługo zacznę buszować po sklepach za kiecką i jakoś zleci. Najgorzej to się obawiam lipca i sierpnia. Okres wakacyjny, wszyscy żyją urlopami, wypoczynkiem a ja BIG MAMA, która uwielbia słońce będę przed nim uciekała :/ I trochę mi smutno bo chcieliśmy na wakacje w lipcu lecieć do Grecji ale odpuszczamy... :( Mężuś mówi, że w przyszłym roku sobie odbijemy a ja się zastanawiam czy z takim 9 miesięcznym szkrabem można już gdzieś w podróż samolotową się wybrać:/ hmm w sumie jak byłam w Turcji czy Meksyku to były kobitki z takimi szkrabami ale sama nie wiem czy do tak już można:/ Może, któraś z Was coś wie na ten temat?? Ha ha ale wybiegłam daleko w przyszłość hihi do listopada daleko a co dopiero do sierpnia/września 2011 :-p

mi się też dłuży a to dopiero...16 tc......myślałam,że będę pracować, a we wrześniu pójdę dopiero na zwolnienie....atu jednak inaczej się wszystko potoczyło i najgorsze...to leżenie...ale najważniejsze,żeby z Maksiem było wszystko dobrze, to mogę leżeć do końca

a...no i zdecydowalismy się,że nasz synek będzie miał na imię Maksymilian:)

Meryan , no własnie, miałam pytać ;) Ładne imię :)
Kurczę, ja ostatnio oglądam wszystko pod kątem dziewczynki a u mnie może byc jeszcze chlopiec...Ehh chyba muszę wyluzować, bo jak 10.06 sie okaże że jednak mały mężczyzna to może mi być trochę hmmm cięzko ;)
W każdym bądż razie jeśli będzie dziewczynka nazwiemy ją Maja :)

Mikołaj mówi Maksimus,a do brzucha..."Maksimusie...dzień dobry:)"

modllisiu..ja też zwracałam uwagę na dziewczęce rzeczy,nie wiem czemu?????chiałam bardzo mieć synka,a M. córeczkę i wiedziałam,że na 90% przy trafionej owulce wychodzą chłopcy...no i wyszedł Maksio:))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry