reklama

Listopad 2010

Dziewczyny podpowiedzcie mi taką rzecz...

Czy do łóżeckza 60x120 będzie dobra pościel 100x135 ?!? Bo właśnie taką zamówiłam i nie wiem czy nie za duża... ale babka wiedziała w sklepie że chcę takie łóżeczko i do niego właśnie tą pościek zamówiłam.

reklama
hej niedzielnie

mnie dzisiaj męczy mega ból głowy i z tyłu i z przodu....najgorsze jest to,że lepiej mi jak wstanę( a muszę niestety leżeć), a jak leżę to masakra...chodzę z mokrym turbanem na głowie i jak tak dalej pójdzie to bez paracetamolu się nie obejdzie:(

Moi chłopcy mają dzisiaj bardzo aktywny dzień....na 9 pojechali do kina....potem zakupy ciuchowe, bo Mikowi trzeba uzupełnić garderobę letnią...no i prezent na Dzień Dziecka...a o 17 idą do cyrku...

Mysza...to są standardowe wymiary pościeli do łóżeczek 60x120, także spokojnie:)))))))
ja też takie mam:)

miłej niedzieli:)

Meryan jak się czujesz ? Poza bólem głowy to ten krwiak daje CI się jakoś we znaki ?
Pięknego masz kocurka... i mieszkanko też widać że cudne. Masz białe meble w kuchni ?
Kiedy masz wizytę u lekarza ?

Meryan a czy prześcieradło do łóżeczka 60x120 to musi być 60x120 ?!? Bo chciałam zamówić tą pościel z bocianek z Glicka i napisałam do kobietki z allegro czy ma do tego prześcieradło i wystawiła na aukcję ale takie w rozmiarze 140x70... i chyba to na jakiś większy rozmiar.

I powiedz mi jeszcze czy takie prześcieradło jest ok http://www.allegro.pl/item1058028239_gluck_przescieradlo_z_falbana_2_kolory.html ???
Czy lepsze są jakieś takie na gumce frotte ?

Mysza...dzięks za troskę, krwiak sie oczyszcza( mam nadzieję),więc mam mega plamienia brązowe...czasem są podbarwione krwią a czasmi sa takie skrzepowikowate nawet....to mnie najbardziej doprowadza do szału....
wizytę mam we wtorek...musze chodzić co 7 dni....

co do prześcieradełek...kupowałam zawsze te większe na gumce frotte albo bawełniane( większe od tych 60x120), bo ładnie się naciągały na troszkę wyższym materacu( taki mamy)
co do tych z falbaną...miałam drewexowe...a te tak naprawdę zakłada się pod materac...bo spełniały bardziej funkcję ozdobną( po za tym na samym materacu nie układały się ładnie i miały tylko falbane we wzorek,a wierzch biały i cienki), na to materac z prześcieradełkiem frotte na gumkę i już
ale widzę,że ten Glucka...jest gładziutki i jednobarwny...to można bezpośrednio na materac, tylko ciekwa jestem, czy wtedy ta falbana będzie się ładnie układała...musisz pokombinować

ale walnęłam wykład prześcieradełkowy ;)
a ta z bocianem jest naprawdę piękna :)))))

Cześć dziewczyny!
Wpadłam tylko na chwilkę. Pogoda suuppperrr! Wczoraj cały dzień poza domem i dziś chyba też wybierzemy się na dłuższy spacerek. Życzę miłego dnia!
Ruchów dzidzi też jeszcze nie czuję.

Izula hej :-)

Meryan mnie się jednak wydaje że to prześcieradło to jest na większe łóżeczko bo Gluck ma włąśnie też takie 70x140.
Napisałam do sprzedającego @ z zapytaniem czy są mniejsze. Zobaczymy co odpisze.

I cieszę się że krwiak się oczyszcza...mam nadzieje że każda wizyta będzie przynosiła dobre wieści... &&&&&

Ostatnia edycja:
Mieliśmy do Zakopanego się przejechać, ale chyba dam sobie spokój... nie będę przesadzać zwłąszcza ze wczoraj pogoniłąm trochę.
Ale pogoda piękna więc pewnie się na Rynek wybierzemy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry