reklama

Listopad 2010

Mnie nigdy ginek żadnych pomiarów na 4D nie robi, bo przecież większości nawet nie byłoby widać...4D to tylko tak poglądowo żeby popatrzeć na dzidzię.

Bakterie liczne oznaczają jakieś zapalenie, w ciąży o nie nie trudno. Pewnie CI lekarz jakieś globulki zapisze.

reklama
Aniu...a jaka masz ilość tych bakteriii...ja bym zrobiła posiew moczu...i sprawdziła jaki rodzaj bakterii, o ile są...
i polecam urinal, urosept...albo żuravit...u mnie zadziałało błyskawicznie

a co do imion bardzo podoba mi się męskie Filip. Sama mam na imie ania i chetnie dalabym coreczce tak samo, bo wszystko zenskie ktore mi sie podobaja sa juz w rodzinie i mam wieeeelki dylemat :( dlatego tez miedzy innymi moim marzeniem jest chlopiec :-) jutro o 9 mam wizyte i zludna nadzieje ze byc moze bede tym jednym przypadkiem na wieeele i dowiem sie czy to bedzie Filipek czy dziewczynka :D

niestety mam tylko bakterie - liczne i obok ze powinno byc negatywne. a z tym usg 4d to mi mierzyla wlasnie ta przeziernosc karkowa i powiedziala ze ona ma duze znaczenie jesli chodzi o choroby genetyczne te wszystkie zespoly itp... i ze inaczej nie da sie tego zbadac tak wczesnie. no i obecnosc kosci nosowej. zaplacilam za nie 150 zl i wymeczyla mnie strasznie gniotla mi brzuch 40 minut, bo ogladala jeszcze te wszystkie naczynia krwionosne, serce itd.

aaaa no i teraz wyciagnelam te moje zdjecia i wprowadzilam was w blad przepraszam :zawstydzona/y: dzwoniac zapisalam sie na 4D ale oprocz tego mialam robione 3 rozne rodzaje nie wiem jak to sie nazywa ale na roznych zdjeciach calkiem inaczej widac wszystko raz wyrazniej raz duzo mniej, przynajmniej dla mnie, i ona czesto widoki zmieniala z 4D na inne tylko zastanawiam sie jakie teraz byly te inne skoro na normalnym usg prawie nic nie bylo widac, a to cale 4D prywatnie robilam 4 dni pozniej niz normalna panstwowa wizyta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry