reklama

Listopad 2010

Meryan, bardzo ucieszył mnie Twój post :) Twój krwiaczek szybciej opróżnia sie od mojego a mój miał tylko 2cm- naprawdę fantastyczna wiadomość :)
Uciekam spać...Moj mały dopiero padł, jestem wykończona :(

No i w czwartek mielismy jechać na Mazury ze znajomymi ale znajomi mają anginę i nie jedziemy, ale z tego względu że spontaniczni i pomysłowi z nas ludzie już wymyśliliśmy sobie alternatywę :) Nie mogę się doczekać...:)

reklama
Hej! Wrocilam , wizyte opisałam w odpowiednim wątku
Czy faktycznie jest dzis ostatni odcinek KSD ?
Myslalam ze to jakis tasiemiec dlugi bedzie
Tak tak dzisiaj podobno ostatni odcinek, ale jakos beznadziejnie sie skonczył

Meryan super ze krwiak sie tak szybko oczyszcza, na nastepnej wizycie juz nie bedzie go wogole :) Bardzo dobrze :)

modlisia co wymyśliliscie??:) ja to weekend ciezki bede miala, z a przeprowadzka.

Anbar ehh wiedziałam, że przyczyna leży gdzieś głębiej....Pisałam to jak razem z Meryan plamiłyscie...Uważaj na siebie Kochana, odpoczywaj...

A jesli to diabelstwo to krwiak, to sa na niego jakies lekarstwa? Czy trzeba czekac co bedzie dalej? Na razie mam kilka dni wolnego, pewnie bede siedziala w domu i wylegiwala sie, a potem mam wizyte u mojego prowadzacego. Tylko teraz nie wiem czy jest jeszcze cos co moge zrobic czy juz tylko modlitwa pozostaje...
Jest jeszcze mozliwosc, ze podraznilam nadzerke, bo przyjmuje globulki z powodu infekcji. Chociaz globulki to wieczorami zakladam, a krew sie pojawila dobre kilkanascie godzin pozniej...

Witam się z rańca.

Leje przez całą noc...to jest nie do pomyślenia że 2czerwca temperatura wynosi 8 stopni i muszą grzać kaloryferami.

Nie mogłam już spać...W. też się obudził i stwierdził że jedzie do firmy, załatwi co ma załatwić i przynajmniej wcześniej wróci.

Mieliśmy na długi weekend jechać do znajomych, ale jechać 200km po to żeby u nich w domu posiedzieć 2 dni to mi się nie chce, wolę posiedzieć u siebie :-)
Chyba że się jeszcze wypogodzi...

anbar jakie globulki na infekcje bierzesz ?
Ja mam też globulki ale tak doraźnie mi ginek zapisał jak mu mówiłam że na basen będę chodzić, a że na basen się nie wybrałam, cytologia I to sobie darowałam. Poza tym wystraszyła mnie ulotka " przyjmować jeżeli potencjalne korzyści dla matki są większe niż zagrożenie dla płodu". Najgorsze ze już kupiłam wcześniej, wydałam 50zł i będą pewnie leżeć.

Miłego dnia Wam życzę! Mam na dzieje że chociaż u części z Was pogoda będzie łaskawsza.

Witam się śodowo :)
Ja dzisiaj do szkoły na 10.45 wiec moge rano posiedziec sobie na BB :) Dzisiaj mam wizyte ale dzwonie i sie dodzwonic nie moge, a musze ja niestety pzelozyc mam nadzieje ze uda mi sie na piatek :)
Mysza weekend podobno ma byc bardzo ladny, i ceiplutko. Zobaczymy u mnie dzis nie pada ale taka szarówka. Ehh co za pogoda,do szalu doprowadza normalnie;/

Ja od 6.30 ide zaraz sobie wezme prysznic ogane sie troch do szkoly, zjem śniadanko ale tak nic mi sie nie chce ze ojej.

Kasiazar jak pięknie poprawilas napis pod suwaczkiem :) No no no :)

meryan zazdroszcze ze juz zmykasz spac, bo mnie pewnie czeka jeszcze jakies 3 godziny krecenia sie z boku na bok :(

oj..i wcale nie mogłam zasnąć...przez ten cholerny deszcz i ból głowy nie spałam do 2.40 :/...odpaliłam kompa i obejrzałam "Vicki, Cristina Barcelona" poraz 1000 chyba

Modlisiu mój krwiak się oczyszcza szybciej, bo jest na samym dole...przy ujściu szyjki...dlatego też cały czas się sączy z podwozia i raczej nie ustępuje narazie

Anbar...na krwiaka leków jako takich nie ma, trzeba go wyleżeć...na progesteron( czesto między innymi podawany we wczesnej ciąży w przypadku krwiaków)jest juz za późno,przy dużych krwotokach podają czasami cyklonaminę...ale u mnie jest wykuczona...ze względu na mozliwość zakrzepów...ja generalnie rozrzedzam do dziadostwo clexane...ale i tak musze brać do końca
i aplikuj sobie dodatkowo probiotyki...lactovaginal...żeby żadna infekcja się nie przyplatała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry