reklama

Listopad 2010

To widze ze dzisiaj byla bezsenna noc. A ja spalam badzo dobrze, nawet nie wiem kiedy usnelam,mialam pzestawic budzik zeby nie dzwonil mi o 6 jezeli mam do szkoly na 10. No i usnelam i ano obudzil mnie budzik i ja sie tak przez chwile zastanawialam,czy ja mialam cos do zrobinia konkretnego czy nie.Juz sama nie wiedzialam hehe.

Kurcze jakos sle zle dzis czuje, na wymioty mi sie strasznie zbiera :( Ufff ciezko ciezko.

hehe tak tak Kasiazar napewno twoj D by sie wkurzyl, albo zrobilo by mu sie smutno :( Ja sie czasami z moim P sprzeczam na zarty ze to ja bardziej kocham dzidzie a on ze to on bardziej i wychodzi ze oboje bardzo mocno i tak samo :)

Wczoraj przegladalam imiona i spodobało mi się męskie Oskar, Karol :) A dla dziewczynki Blanka :) Zobaczymy c na to moje kochanie powie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Violet mnie też strasznie mdli od rana...mam nadzieję,że nie po czereśniach od teściowej ;)

a jeszcze miałam Wam napisać...,że wczoraj u mojego gina też był DD...bo ciężarówom położna w recepcji dawała..taki zestaw nivea...z jakąś książeczką, filmem ABC przewijania, masażu i kąpieli i kremem na odparzenia i płytę z kołysankami (gift od Gerbera)

a na weekand Miko jedzie do dziadków nad jezioro...M. chyba też pojedzie na 2 dni, a my zostaniemy sami z kotem ;/

Doberek :)

Oj u mnie była ciężka nocka :( Wczoraj byłam na baseniku się popluskać, czułam się rewelacyjnie. Niestety wieczorem dopadły mnie jakieś dziwne bóle brzucha (tylko po prawej stronie). Najpierw takie chwilowe kłucia nad jajnikami a później wyżej. W nocy przez sen też czułam ten ból no i rano jak wstałam to też nie jest najlepiej:/ Nie wiem mam takie wrażenie, że to taki ból jakbym coś naciągnęła... Jak chodzę to boli... Masakra normalnie. Mój ginek przyjmuje od 11 i nie wiem czy dzwonić do niego i robić alarm czy poczekać, może przejdzie :/ Aż mi się nie chce wierzyć, że to przez to plumkanie w basenia:/ żeby tego było mało to też mam jakieś takie dziwne mdłości bleee ehhh niezbyt ciekawie się dzień zapowiada a miałam do Ikei jechać...

Moje mdłości przed chwila zakonczyly sie bardzo bliskim kontatktem z kibelkiem :( ehh, ale juz mi lepiej, zwymiotowalam to co mialam i juz mdlosci nawet nie mam :) Ubranka do szkoly naszykowane teraz tylko szybki prysznic, jeszcze kanapeczki do szkoly musze zrobic ale to jajeczka mi sie gotuja wlasnie :) Za duzo mam do zrobinia przed szkola a za malo czasu :) Zreszta chyba jestem uzalezniona od BB :P Bo wiem ze musze cos zrobic ale mysle a dobra wejde na chwle zobacze co dziewczyny napisaly :) i tak sie schodzi kolejne 10 min :) Kopnijcie mnie kochane w dupke zebym poszla :)

Witam ponownie...

udało mi się zastnąć jeszcze po 7 i W. mnie obudził telefonem o 9.
Uroczyście ogłaszam że się wyspałam :-)
Kasiazar ja mojemu W. też często mówię że kocham dzidzię bardziej, a on mi odpowiada że on lepiej...podejrzewam że jego lepiej=mojemu bardziej :-)

Dzisiaj chyba za chwilkę się zbiorę i pojadę na miasto....

Dziś jest straszna pogoda niby tak deszczowo, a duszno. Może dlatego wszyscy tak źle się czują? Nie wiem.
Ja dziś w nocy wstawałam i podjadałam :)
A robiłam to tak głośno, że aż M się obudził i śmiał ze mnie :)

A ja wlasnie bylam z psem i powiem wam ze u mnie wychodzi sloneczko i jest baaardzo cieplo :)
U mnie znow powrot mdlosci, ratuje sie teraz cola :) Mam nadzieje ze pomoze bo ja dzis w szkole do 16.30 :(

Mykam kochane,miłego dnia wam życze, i aby te złe samopoczucia poszły w las :) Buziaki :*

reklama
Witam ponownie...

udało mi się zastnąć jeszcze po 7 i W. mnie obudził telefonem o 9.
Uroczyście ogłaszam że się wyspałam :-)
Kasiazar ja mojemu W. też często mówię że kocham dzidzię bardziej, a on mi odpowiada że on lepiej...podejrzewam że jego lepiej=mojemu bardziej :-)

Dzisiaj chyba za chwilkę się zbiorę i pojadę na miasto....

Mysza ty mialas w domu siedziec :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry