reklama

Listopad 2010

reklama
Witam, u mnie też całą noc lało a teraz jest pochmurno i zimno normalnie cudowny początek czerwca. Przez tą pogodę nie mogę rano wstać z łóżka bo mi się nie chce i mam wielkiego lenia. Jak już wylazłam z łóżka to strasznie mi się chciało pić więc napiłam się soku marchewkowego i zrobiło mi się niedobrze, musiałam lecieć szybko do kibelka i już było po soku :eek: przeczytałam wasze posty i zauważyłam, że nie tylko mi było dziś niedobrze.
Też mam wizytę 22 czerwca :-)

Jeszcze chciałam was o coś zapytać: od kilku dni czuję jakby mnie jajniki bolały (ból taki trochę jak przy owulacji) raz mnie kłuje, raz ciągnie. Czy to jest normalne?? bo już się zaczynam stresować :-(

NO ale Myszka, masz tą wiedzę , że wszystko jest ok i że w brzusiu mieszka Szymonek ;), więc z takimi info łatwiej przetrwać oczekiwanie ;-);-);-)

No z tym się zgodzę...pewnie jakbym nie wiedziała to bym nogami przebierała jak szalona.

Tygrysek to super
Widzę że termin 22.06 robi się podobny do tego 24.05 gdzie też było masę wizyt.

Tygrysek większość lekarzy mówi że to normlane, ja też tak mam ale ponieważ w lutym poroniłam to lekarz kazał mi się oszczędzać i leżeć jak mnie tak boli.

Tunika która przyszła mi dzisiaj
PIĘKNE TUNIKI DLA PRZYSZŁEJ MAMY PROMOCJA(0130) (1046793967) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem zadowolona bo kolor jest taki jak chciałam, fajnie sie układa na brzuszku i sięga do pośladków więc sexy wygląda z leginsami i szpilkami :) Czuję ze w piersiach jest tak AKURAT ;) I dekoldzik fajny ;)

Tą kupiłam troszkę wcześniej i jestem ciut bardziej zadowolona :) Jest luźniejsza ale dopasowana... I w piersiach czuję się "luźniej" :) Ale jeśli macie mniejsze niż ja to obie będą idalnie pasować w biuście :)
NOWOSC TUNIKA BOMBKA DEKOLT WIOSNA +GRATIS 0133 (1029150334) - Aukcje internetowe Allegro

A ja właśnie sie podłamałam...Od dwóch tyg bolały mnie strasznie miejsca intymne, były spuchnięte i wyglądały jakby pokąsiło je sstado os...;) a ja czułam sie tak jakbym została zgwałcona przez 100 facetow ;), moze i nawet murzynów ;) i dzisiaj własnie zauwazyłam ze w tym miejscu wyszly mi dwa ogromne żylaki...BUuuu, co jeszcze??? Nie powiem, że wszystko w tym miejscu jest spuchnięte i boli...:( Mam dość już, to dopiero 18 tydzien...Wybaczcie za bezpośredniość :(. Wyszły mi co prawda po pierwszej ciązy okropne żylaki na nogach ale w tym miejscuuu??? Najgorsze jest to, że mam wszystko nabrzmiałe i spuchnięte i okropnie boli...:( Myslałam, że to przejdzie...:(

Błagam kopnijcie mnie w tyłek, bo zebrać się nie mogę...co chwilę wymyślam sobie nowe wymówki żeby przypadkiem się nie zbierać do wyjścia...zostało mi jeszcze malowanie i ubieranie. Włosy same wyschnęły w miedzy czasie.
Zmieniły nam się trochę plany i jadę do W. bo zostaliśmy zaproszeni do znajomych na grilla :-)

modlisia a ginek to już widział ? masz jakieś globulki etc ?
Kurde jak nie urok to... ehh...będzie dobrze kochana...jeszcze tylko 20 tygodni ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie, bo dopiero dzisiaj wylazło, aaa to że wcześniej miałam spuchhniętę to myślałam, ze to norma w ciązy ;)

Paulinka, ja zaraz zamawiam, co prawda noszę rozm XS i S ale mysle ze przytyję do tej eMki, tym bardziej ze Ty też chyba jestes szczupła :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry