reklama

Listopad 2010

Violett takie zachowanie to nie tylko w szkole, ja na samym poczatku w pracy powiedzialam tylko jednej kolezance, ale wiedzieli moi znajomi ktorzy pracuja w innej firmie.. i jedna babka ode mnie z pracy, ktora ze mna w ogole nie rozmawia (nawet czesc ani nic) dowiedziala sie od kogos kto pracuje z moimi znajomymi.. i zaczela sie moja kolezanke (jeszcze inna) podpytywac czy ja nie jestem czasem w ciazy.. do tego stopnia ze zaczepiala ja chyba z 4 razy i wrecz kazala sie mnie podpytac.. ta kolezanka mowila ze nie wie i nie bedzie pytac (rzeczywiscie nie wiedziala) ale w koncu mi o tym powiedziala.. bylam zmuszona powiedziec oficjalnie w pracy o ciazy, bo nie chcialam zeby moj szef dowiedzial sie z plotek.. a to byl dopiero 8/9tydzien. Ta glupia baba co sie tak wypytywala w ogole nie pomyslala o tym, ze jakbym stracila nie daj Boze dziecko to byloby mi przykro ze wszyscy wiedza.. tacy juz ludzie sa.. do tej pory ze mna nie gadala, wiekszosc w pracy wie wiec pewnie do niej tez doszlo.. ale teraz juz mi to obojetne.

reklama
Modlisia mam 19 lat a czemu pytasz??:)

U mnie w szkole oczywiscie nauczyciele wiedza, dyrektor tez no i te 3 dziewczyny. Ale ze nie czuje potrzeby mowienia oficjalnie klasie ze jestem w ciąży ponieważ poza szkoła nie ytrzymuje z nimi kontaktku wogole i w szkole wlasciwie tez nie, bo moja klasa nie jest ani troche zzyta ze soba wiec to tak jak bym chodzila po ulicy i mowila ze jestem w ciazy. Tylko poprstu denerwujace jest to ze zamiast zapytac sie mnie to pytaja sie kazdego pokolei, ale co tam :)

lasotka to cudownie, Wogole to wlasnie zauwazylam ze jestesmy na tym samym etapie ciązy :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny! widze ze nie tylko ja mialam nie za fajna noc dzisiaj... zasnelam kolo 12 a to jak na mnie dosyc pozno...a obudzialam sie juz kolo 5 rano i nie moglam zasnac:-( mozliwe ze denerwowalam sie dzisiejszym egzaminem, który miałam na 9 rano. ale to nie najgorrsze... jadąc na uczelnie samochchodem, jakis facet we mnei wjechał z tyłu..byłam w takim szoku że masakra i nogi mi sie trzesły. naszczęscie jechała ze mną koleżanka. jak wysiadłam to się okazało, że nic się nie stało, żadnej rysy nawet a to dlatego, że ten smaochód co we mnie walnął to był jakiś van i był wyższy więc uderzył zderzakiem... . no ale wyobrażacie sobie jak sie przestraszyłam...szczególnie gdy dotarło do mnie wszytsko... . no ale naszczęście nikomu nic się niestało a właściwie to poczułyśmy tylko leciutkie szarpnięcie... .
uff ...egzamin więc też mi za dobrze nie poszedł z tego wszystkiego no ale zobaczymy..... naszczęście już w domu a dziś mamy śwwiętować z moim M. rocznice mieszkania ze sobą:) hehe ale jakoś chyba nie mam nastroju... .
buźka dla wszystkich:)

Dzień dobry wszystkim :-)
dawno mnie tu nie było, ale jak kiedys tam pisałam, zrobilo sie cieplej i większość czasu spędzam teraz na dworzu z dzieckiem.

modlisia gratuluję tylko 2 kg. ja już przytyłam prawie 4.

MYsza 84 jeśli twoje rozstępy są czerwone to podobno potem się wchłaniają, gorzej z białymi. piszę podobno, bo wiem to tylko ze słyszenia. super podejście twojego faceta co do tych rozstępów.

u nie brzuszek już całkiem widoczny, ale to nie przeszkadza ani w metrze, ani w autobusach, ani w pociągach w nieustępowaniu mi miejsca.

któraś z was pisała o metrze. ja jeżdżę codziennie i tylko Panie się przyglądają, o ustąpieniu nie ma mowy.
w pociągach dokładnie to samo. albo udają, że śpią, albo nosy w gazety,albo bezczelnie się przyglądają i nic z tego nie wynika.

poza tym wszystko gra. dzidzia rośnie :-). następna wizyta 23.06.

pozdrawiam burzowo!

modlisiu - a moze to przez jakieś takie zapalenie...? Mnie się kiedys tak robiło jak Ty opisałaś ale przed ciążą i moją zmorą było DRAPANIE... Jakbym mogła to bym sie szCzyli z przytulanek nici...? :/czotą drucianą tam non stop drapała :D le zeby żylaki...? Ja też myślę ze powinnaś to z ginem skonsultować :/ Czyli z przytulanek nici...? :/

Elzu - to mamy wizytę w tym samym dniu :))) Chyba znowu :D Ciekawe ile mamusi się jeszcze do nas dołączy :D

Ja od początku ciąży przytyłam 3,5kg takze też nie jest źle :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry