reklama

Listopad 2010

Lasotka, mnie tez mecza takie sny. Koszmar! Normalnie bywa, ze sie rano budze z mokra bielizna. A tak normalnie to wcale mnie nie ciagnie do igraszek i jakos nie jest mi smutno, ze nie mozemy.

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Ja tak jak wy też będę rodzić w listopadzie(a dokładnie 1:P).
Tak więc teraz wypada,że jestem w 18 tygodniu.
Ciekawa jestem czy u was są już widoczne brzuszki...u mnie już jest!!:) Mnie się wydaję,że mały ale ludzie się domyślają,że jestem w tym stanie więc już sama nie wiem:) Czy czujecie już wasze dzidzie i czy wiecie jaka płeć? Według mojego lekarza najprawdopodobniej będzie dziewczątko.Nie mógł sprawdzić dokładnie ponieważ maleństwo się strasznie kręciło;p to na pewno po tatusiu będzie bo ja jestem spokojna:)

Witaj kornelka88!!
U mnie tez lekarz stwierdził dziewczynke :tak: i od kilku dni czuje delikane ruchy małej Ani Super uczucie tylko narazie ja sie nim ciesze bo mój D nigdy nie moze trafic tak zeby sie ruszała. U mnie tez juz brzuszek widac .

Inez- fajnie ze masz ten dekoder , tez o tym myslalam ale po ostatniej wizycie gdy nie bylo słychac tetna małej to juz nie chce bo bym zaczeła w domu wariowac ;-)

Czesc dziewczyny!

U mnie dzis pada, zreszta cala noc padalo i jest koszmarnie dolujaco.

Witaj kornelka88.

Inez - fajnie miec taki detektor, ale ja chyba sobie czegos takiego nie kupie.

hej...

Inez...ja też chciałam zamówić detektor...ale tak ok.20 tc, ale jak piszesz,że słychać...to zamówię, a gdzie kupowałaś?

lasotka...gratuluję ruchów dzidzia :)...wspaniałe uczucie!
u mnie dalej przepłyająca drżąca rybka...mam nadzieję,że to Maksik....zresztą z Mikołajkiem było podobnie:))))))))))

dzisiaj moje starsze dziecię wcześnie rano wybyło nad jeziorko z dziadkami i z M.no i najwazniejsze dla Mika( choć wazniejszy chyba dzwonek w ręku)...procesja Bożego Ciała nad samym Bugiem......., sama żałuję,że nie będe mogła być....co roku jest cudnie i tak inaczej niż wszędzie...
chyba zostaną do niedzieli,M wróci oczywiście wieczorem....niestety, jak usłyszałam rano co M. pakuje Mikowi do torby, to musiałam wstać i wszystko przyszykować po swojemu:/bo by dziecko pojechało z ciuchami, jak na hawaje, a gdzie ciepłe bluzy, kalosze?...ech te chłopy;)

co do przytulanek...niestety my zakaz mamy od początku....niestety:(((((((...juz się nawet przytulać( w dosłownym tego słowa znaczeniu) przestałam do M....bo...nie wiem, jakby się to skończyło:sorry2:,ale co tu się dziwić....jak celibat trwa już 4 mc,....:(

no i rozstępy...wyskoczyły na biodrach czerwone paski....
a i jeszcze Wam nie pisałam...mój gin pozwolił mi używać balsamu antycelulit.od 18 tc, pod warunkiem,że nie będę smarowała brzucha...chyba się zlitował, bo wie...jakie skutki dla skóry i ciała niesie stosowania sterydu:dry:
moje ramiona, pośladki i uda....istna masakra....:sorry2:
więc chyba rozstępy przy tym to pikuś:sorry2:

hej...

Inez...ja też chciałam zamówić detektor...ale tak ok.20 tc, ale jak piszesz,że słychać...to zamówię, a gdzie kupowałaś?

Kupowałam tutaj
PROMOCJA Detektor Tętna Płodu +Żel USG/F.VAT,Gw (1051790525) - Aukcje internetowe Allegro

Pewnie gdybym u lekarza nie miała z tym do czynienia to bym się stresowala, że nie moge znaleźć serduszka, a tak to wiem, że nie zawsze się udaje. Wczoraj jak sama próbowałam, to od razu trafiłam, a jak P. chciał posłuchac to nic z tego, dopiero wieczorkiem sie udało. A poza tym pewnie bym szukała nie tu gdzie trzeba :-D

Od dwóch dni budze sie z bólem głowy. Wczoraj skończyło sie na apapie bo już mialam z bólu łzy w oczach. Chyba zacznę burzę przepowiadać, bo to tak na burzę mnie boli.

Fajnie, że juz czujecie ruchy, ja niestety jeszcze musze troszke poczekać.

Witajcie Brzuchatki :-)

wpadam tylko na chwilkę...

Pogoda nas dzisiaj rozpieszcza więc zaraz po śniadanku gdzieś pojedzimy -> kierunek jeszcze nie znany.
Poczytam jeszcze co u Was.

Pięknego dnia Wam życzę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry