hej...
Inez...ja też chciałam zamówić detektor...ale tak ok.20 tc, ale jak piszesz,że słychać...to zamówię, a gdzie kupowałaś?
lasotka...gratuluję ruchów dzidzia

...wspaniałe uczucie!
u mnie dalej przepłyająca drżąca rybka...mam nadzieję,że to Maksik....zresztą z Mikołajkiem było podobnie

)))))))))
dzisiaj moje starsze dziecię wcześnie rano wybyło nad jeziorko z dziadkami i z M.no i najwazniejsze dla Mika( choć wazniejszy chyba dzwonek w ręku)...procesja Bożego Ciała nad samym Bugiem......., sama żałuję,że nie będe mogła być....co roku jest cudnie i tak inaczej niż wszędzie...
chyba zostaną do niedzieli,M wróci oczywiście wieczorem....niestety, jak usłyszałam rano co M. pakuje Mikowi do torby, to musiałam wstać i wszystko przyszykować po swojemu:/bo by dziecko pojechało z ciuchami, jak na hawaje, a gdzie ciepłe bluzy, kalosze?...ech te chłopy
co do przytulanek...niestety my zakaz mamy od początku....niestety

((((((...juz się nawet przytulać( w dosłownym tego słowa znaczeniu) przestałam do M....bo...nie wiem, jakby się to skończyło

,ale co tu się dziwić....jak celibat trwa już 4 mc,....
no i rozstępy...wyskoczyły na biodrach czerwone paski....
a i jeszcze Wam nie pisałam...mój gin pozwolił mi używać balsamu antycelulit.od 18 tc, pod warunkiem,że nie będę smarowała brzucha...chyba się zlitował, bo wie...jakie skutki dla skóry i ciała niesie stosowania sterydu

moje ramiona, pośladki i uda....istna masakra....

więc chyba rozstępy przy tym to pikuś