Izula ja startowałam z waga 51,5 i waże teraz 53,5kg

NIe przytyłaś wcale dużo , niech sie puknie w czoło Twój lekarz
Paulinka ehh dla mnie to jest wtysliwy temat, więc nie chciałabym opisywac gdzie, co i jak, ale wyszła typowa żyła, widzę ją z góry

i boli, poza tym jestem w tym miejscu mocno spuchnięta ale to dlatego, że ta żyła jest taka nabrzmiała...Az się boje golić w tym miejscu...A przed wizytą będę musiała...Grrrrr... Gdyby nie bolało to bym pewnie tego nie zauwazyła, ale od dwóch tyg miałam z tym problem bo czułam to tak jakby mnie ukąsiła osa (ale nie swędziało tylko bolało) i miałam wszystko mocno twarde i opuchnięte a dzisij podczas kąpili zauważyłam tą żyłę-wygląda paskudnie , jest ogromna i aż mi sie słabo robi jak na nią patrzę

...to na pewno nie infekcja, ja po mojej mammie mam sklonność do żylaków i mam już na nogach takie, że o spodniczkach mogę zapomnieć
Jutro wyjezdzamy wiec mnie nie bedzie do poniedziałku, tak więc się nie martwcie
Aduska ja bronilam tyt.mgr-a w lipcu 2007r i moj Mikuś juz był w moim brzuszku a ja o tym nie wiedziałam

Powodzenia na obronie
Violett wiadomo, że 19 lat to nie dużo

, ale z drugiej strony są młodsze mamusie, więc delikatnie mówiąc olej komentarze...