reklama

Listopad 2010

To sie zrobila nieprzyjemnie przez te ruchy maleństw :( Fakt faktem jest to sprawa indywidualna, Paulinka jeżeli czuje tak czesto to napewno jej maluszek. A u mnie to ja sama nie wiem bo sa bardzo leciutkie i co pare dni. Moze tomaleństwo, moze nie. Nie znam sie na tym jeszcze :) Paulinko tylko tutaj nie smuc sie, to napewno nie zazdrosc tylko poprostu racjonalne myslenie, ale my tutaj mozemy tylko czuc domysly czy ty naprawde czujesz tak maluszka, ja sama uwazam ze TAK i bardzo sie ciesze ze tak buszuje i sprawia Ci taka radosc :) Dzidzia wdała się w tatusia bo z tego co pamietam to tatus gra w piłkę nożna :) I napewno zadn z was nie uważa ze jestes kochana psychiczna. Wiec słowka do góry:) Gratuluje tak rozbrykanego dzieciatka:)

reklama
Mój Szymon na usg bryka jak szalony...kopie nóżkami, robi rowerek, wyma****e rączkami... ale ruchów jako takich takich to ja jeszcze nie czuję. Choć W. jak przykłada głowę do brzuszka to mówi że czuje że tam już inaczej się dzieje niż kiedyś.
Ginek mi powiedział ze ruchy koło 20tc poczuję.

mama2010 - hehe tak to prawda na każdym usg fika nieźle :))) A co będzie po porodzie to nawet nie myślę :D Nasz dzieciaczek juz pokazuje charakterek :D Pozostaje mi wierzyc ze dzidzia będzie w miare grzeczna :D Ale tą ruchliwość ma po tatusiu - zawodowy piłkarz :D

anbar - duzo trzeba mi do tego zeby się o coś takiego obrazać... Nie przejmuje się bo wiem co ja czuję i co przeżywam a to jest najwazniejsze. Też Ci zyczę zebyś wkrotce poczuła to co ja czuję codziennie.

Paulinko...duphalac nie pomógł, mimo wypicia całej flachy...wracam do owsianki i suszonych śliwek
pytałaś o balsam ,skoro mogę tylko uda, pośladki i ramiona...to przeprosiłam się z Elancyl-dla mnie nie ma lepszego...

Mysza...zapomniałam Ci napisać, zaopatrzyłam się w herbatkę Hippa na lepsze trawienie, popijam ją często w ciągu dnia i jest lepiej...przynajmniej z :odpowietrzaniem"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry